Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Tule kynttiläillalliselle Lahden torille

Lahden kaupunki

Tule kynttiläillalliselle Lahden torille

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 15:27
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki kutsuu jälleen asukkaitaan illallistamaan yhdessä Earth Hourin kunniaksi. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Lahden tori. Nautitaan yhdessä ilmastoystävällistä kasviskeittoa ja katsellaan lahtelaisten maamerkkien pimenemistä lauantaina 19.3.2016 klo 20-21:30. Kaupunki tarjoaa kasviskeittoa 200 ensimmäiselle.

Tapahtumassa on tarjolla myös puhetta ja ajatuksia ilmastonmuutoksesta sekä taianomaista tunnelmaa, jota Johannes Latva luo hand pan –soittimellaan.

Ota oma kynttilä mukaan. Muodostetaan torille suuri kynttiläsydän merkiksi yhteisestä ilmastohuolestamme.

Vitriininäyttely Triossa
Earth Hour – tunnelmaan johdattava vitriininäyttely Trion kauppakeskuksessa, Aleksanterinkadun sisäänkäynnin luona 14.-20.3. Näyttelyn on suunnitellut ja toteuttanut koulutuskeskus Salpauksen opiskelija Satu Kaarla. Vitriininäyttely kannustaa sammuttamaan valot, sulkemaan sosiaalisen median ja nauttimaan vastuullista ruokaa kynttilänvalossa.

Valot sammuvat
Earth Hourin aikaan la 19.3. kello 20:30 – 21:30 valot sammuvat jälleen useista lahtelaisista maamerkeistä. Valonsa sammuttavat mm. kaupungintalo, radiomastot, hyppyrimäet, Lahti Energia, Sibelius-talo, seurakuntayhtymä, Lahden Seurahuone sekä Trion ja Sykkeen kauppakeskukset. Myös torin ja alatorin sekä Marolankadun valot sammuvat Earth Hourin ajaksi. Kaikki mukaan ilmoittautuneet tahot ja tapahtumat löydät www.earthhour.fi  –sivustolta.

Sammuta sinäkin ja olet mukana tapahtumassa
WWF:n Earth Hour on maailman suurin ilmastotapahtuma, jossa sadat miljoonat ihmiset näyttävät huolensa ilmaston puolesta antamalla valomerkin. www.earthhour.fi

Lisätietoja:

Kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti  p. 050 387 8735

Ympäristöneuvonta, ark. klo 9-16 p. 044 4162 762
Ympäristöneuvonnan asiakaspalvelu Kauppakeskus Trion katutasossa ti-to klo 12-16.

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs