Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Toimitiloja ja aurinkovoimaa: joukkorahoituksella rakennetaan tulevaisuutta ja energiatehokasta kiinteistöä

Joukon Voima Oy

Toimitiloja ja aurinkovoimaa: joukkorahoituksella rakennetaan tulevaisuutta ja energiatehokasta kiinteistöä

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 15:32
Julkaisija: Joukon Voima Oy

Espoon Finnooseen joukkorahoitetaan energiatehokasta toimitilakiinteistöä. Joukkorahoittajat pääsevät osaltaan varmistamaan Finnoonportin puhtaiden energiaratkaisujen toteutumisen saaden samalla korkoa sijoittamalleen pääomalle. Nyt rakennetaan tulevaisuutta konkreettisesti - joukkorahoituksen myötä ihmisille halutaan antaa mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä se näyttää.

Joukkorahoituksella haetaan vähintään miljoonaa euroa Finnoonportin rakennuttamiseksi, mikä tekee siitä Suomen suurimman kiinteistöalan joukkorahoituskampanjan. Valmistuttuaan kiinteistössä on toimitiloja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Finnoonportin rakennuttajan Invo Future Oy:n puheenjohtajalla Raimo Jokisella on vuosikymmenten kokemus kiinteistöalalta. Nyt hän haluaa olla luomassa alalle uusia toimintatapoja tuomalla joukkorahoituksen osaksi kiinteistöjen rahoituspalettia. Kiinteistöt tarjoavat hyviä sijoitusmahdollisuuksia muillekin kuin ammattisijoittajille, joten joukkorahoitus pienine minimisijoituksineen soveltuu niiden rahoittamiseen erittäin hyvin.

Jokinen näkee myös uusiutuvan energian merkittävänä osana tulevaisuuden rakentamista sekä kannattavuutensa että ympäristöystävällisyytensä takia. Rakennuttajilla on hänen mukaansa hieno mahdollisuus olla mukana uusiutuvan energian murroksessa.

“Aurinkopaneelit ja muut lähienergian ratkaisut eivät tulevaisuudessa ainoastaan voi olla ratkaisu uusissa kiinteistöissä vaan niiden on oltava jo lähtökohtaisesti suunnittelijoiden pöydällä”, Jokinen toteaa.

Finnoonportin lähienergiaratkaisut näyttävät, mitä yksittäiset tahot voivat saada aikaan uusiutuvan energian edistämiseksi. Jokinen haluaa olla tukemassa uuisutuvan energian vakiintumista ja joukkorahoituksen myötä antaa myös tavallisille ihmisille mahdollisuuden päästä mukaan kestäviin hankkeisiin.

Joukkorahoittajat saavat vastineeksi velkakirjan ja 7,0 % koron sijoittamalleen pääomalle. Joukkorahoituksen järjestävän Joukon Voiman toimitusjohtaja Jukka Kajan kertoo lainapohjaisen joukkorahoituksen olevan vaihtoehto perinteisille kasvottomille säästökohteille: ”Tällaiset rahoituskohteet ovat läpinäkyviä ja konkreettisia. Joukkorahoittaja tietää tarkkaan mihin varat käytetään ja ketkä ovat hankkeen takana.

Finnoonportin joukkorahoitus on käynnissä osoitteessa www.joukonvoima.fi

Yhteystiedot:

Jukka Kajan, Joukon Voima Oy, 050 4674740, jukka.kajan@joukonvoima.fi 

Raimo Jokinen, Kiinteistö Oy Finnoonportti, 050 500 2577, raimo.jokinen@peakgroup.fi

Joukon Voima on kestävän energian mahdollistaja. Tarjoamme markkinapaikan, jossa uusiutuvan energian tuotantoa ja kestävää energian kulutusta edistävät hankkeet löytävät halukkaat rahoittajat.

Joukon Voimalla luomme ympäristöystävällisempää ja yhteisöllisempää tulevaisuutta, jossa päätämme yhdessä miten energiamme tuotetaan ja miten sitä kulutetaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs