Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Tiedoksi toimituksille: Ministeri Kimmo Tiilikaisen mediatilaisuus metsähallituslaista ja vesien- ja merenhoitosuunnitelmista tänään klo 13.15

Maa- ja metsätalousministeriö

Tiedoksi toimituksille: Ministeri Kimmo Tiilikaisen mediatilaisuus metsähallituslaista ja vesien- ja merenhoitosuunnitelmista tänään klo 13.15

Kutsu.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 11:45
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeriön sekä ympäristöministeriön tiedotustilaisuus
 
Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen vastaa median kysymyksiin metsähallituslain uudistuksesta sekä vesienhoitosuunnitelmista ja merenhoidon toimenpideohjelmasta torstaina 3. joulukuuta klo 13.15. Ministeri antaa tässä yhteydessä haastatteluja myös Pariisin ilmastoneuvotteluihin liittyen, jonne hän lähtee 5.12.
 
Paikkana on valtioneuvoston linnan tiedotustila, Aleksanterinkatu 3 H. Tiedotustilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä osoitteessa vn.fi/live.
 
Valtioneuvoston tiloihin akkreditoidut toimittajat ja kuvaajat voivat tulla tiedotustilaisuuteen ilman erillistä ilmoittautumista. Median edustajia, joita ei ole akkreditoitu valtioneuvoston tiloihin, pyydetään ilmoittautumaan 3.12. klo 12.30 mennessä maa- ja metsätalousministeriön viestintään osoitteeseen virpi.komulainen@mmm.fi.
 
Lisätietoja:
maa- ja metsätalousministeriön viestintäjohtaja Pekka Väisänen, p. 0295 162 480
ympäristöministeriön viestintäasiantuntija Liisa Poussa, p. 050 441 9865

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs