Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Teknologiateollisuus ja Uusi Insinööriliitto palkitsivat MAMKin ympäristöteknologian koulutuksen

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Teknologiateollisuus ja Uusi Insinööriliitto palkitsivat MAMKin ympäristöteknologian koulutuksen

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2012 klo 14:13
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Teknologiateollisuus ja Uusi Insinööriliitto palkitsivat joukon ammattikorkeakoulujen opettajia insinöörikoulutuksen kehittämisestä. Mikkelin ammattikorkeakoulun ympäristöteknologian tiimille myönnettiin stipendi ja kunniakirja insinöörikoulutuksen hyvät käytänteet seminaarissa esitetystä toimintamallista: "Ympäristöteknologian opintoja työelämälähtöisissä projekteissa".

Stipendit on tarkoitettu käytettäväksi koulutukseen, opintomatkaan tai muuhun ammattitaitoa kehittävään toimintaan, joka samalla tukee palkitun toimintamallin jatkokehittämistä ja levittämistä.

MAMKin toimintamallissa kolmannen vuosikurssin opiskelijat toteuttivat osan vaihtoehtoisista ammattiopinnoista projekteina ympäristöalan yhteistyöyritysten ja viranomaisten kanssa. Projektikevät onnistui sekä opiskelijoiden, opettajien että sidosryhmien mielestä ja uusia projektityönaiheita on jo odottamassa. Opiskelijat oppivat erityisesti sen, miten työelämässä töitä tehdään, mistä etsitään tietoa, miten ongelmia ratkaistaan ja miten toimitaan ryhmässä. Haastavistakin tilanteista selviäminen lisäsi opiskelijoiden itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihin. Projektikevät on nyt osa ympäristöteknologian koulutusta MAMKissa.

Lisätietoja:

yliopettaja Pia Haapea, 040 826 6065

tiedote Teknologiateollisuuden sivuilla: http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/uutishuone/tiedotteet/2012-10/kajaanin-oulun-seudun-ja-vaasan-ammattikorkeakouluille-tunnustusta-insinoorikoulutuksen-tyoelamalahtoisista-toimintamalleista

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs