Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Suora nettilähetys Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta maanantaina 7.12. klo 14 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Suora nettilähetys Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta maanantaina 7.12. klo 14 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 7. joulukuuta kaupungin verkkosivuilta www.lappeenranta.fi. Kokous alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat. Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto -sivustolta. 

Valtuuston esityslistan keskeisimpiä asioita ovat: 

– Vuoden 2016 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2017–2018. 

– Säätiön perustaminen Lappeenrannan lentoaseman kehittämistä varten, lentoasemakiinteistön ostaminen Finavia Oyj:ltä ja Lappeenrannan lentoasemaliiketoiminnan kauppa Finavia Oyj:n kanssa. 

– Lappeenrannan kaupungin resurssiviisausohjelman hyväksyminen 

– Etelä-Karjalan liiton perussopimuksen muuttaminen 

– Ehkäisevän päihdetyön toimielimen ja kunnan päihdetyön vastuuhenkilön nimeäminen 

– Asemakaavan muutos, joka koskee Etelä-Karjalan keskussairaalan korttelialuetta Kahilanniemessä. Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa Etelä-Karjalan keskussairaala-alueen kehittäminen. 

– Asemakaavan muutos, joka koskee Voisalmensaaren pohjoisosassa, Kivisalmen kaupunginosassa, sijaitsevaa aluetta. Alueella on rakentamatonta metsämaata ja entinen pallokenttä.  Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa pientalokortteleiden ja näihin liittyvien katuyhteyksien toteuttaminen suunnittelualueelle. Kaavamuutoksella osoitetaan alueita myös virkistystä ja meluesteitä varten. 

– Lisäys vuoden 2015 talousarvion investointiosaan, mikä tarkoittaa kaupungin osakeomistuksen lisäämistä Lappeenrannan Teatterikiinteistö Oy:ssä. 

LISÄTIETOJA

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776, alina.kujansivu@lappeenranta.fi

 Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs