Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Suomen 4H-järjestö maistuvaan yhteistyöhön Kala-Kallen kanssa

Kala-Kalle

Suomen 4H-järjestö maistuvaan yhteistyöhön Kala-Kallen kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2012 klo 11:30
Julkaisija: Kala-Kalle

Suomen 4H-järjestö ja kalajokilainen, erilaisia kalatuotteita valmistava Kala-Kalle aloittivat valtakunnallisen yhteistyön. Kala-Kalle profiloi 4h-järjestölle oman 4H-evään, modernin kalakukon, joka sisältää savulohta ja pekonia ruiskuoressa. Tuotetta myydään esimerkiksi 4H-yhdistysten myyjäisissä ja tapahtumissa.

Suomen suurimmalle nuorisojärjestölle suunniteltu 4H-eväs on kotimaisena käsityönä tehty moderni kalakukko. Houkutteleva uutuustuote ei sisällä lisäaineita ja on maukas ja terveellinen välipala tai retkieväs.

Modernia Kalakukkoa myyvät eri teemoilla myös seurat, koululuokat ja erilaiset yhdistykset varainhankintatuotteena.

Vastuullisuuden ja yritteliäisyyden opettaminen on 4H-järjestön perusta. Varainhankinnassa nuoret ja lapset saavat arvokasta käytännön kokemusta myyntityöstä. Yhteistyö Kala-Kallen kanssa tukee myös suomalaista työtä ja lisää maaseudun työpaikkoja.

Lisätietoja:
Lähin 4H-yhdistys tai Kala-Kallen Toimitusjohtaja Raimo Vähäsarja, p. 0400 291 099, kalakalle@kalakalle.com, www.kalakalle.com

Liitetiedostot

Kala-Kallen kalaherkut / Vähäsarja Oy on kalanjalostusta ja tukkukauppaa harjoittava yritys Kalajoella Perämeren rannalla. Osakeyhtiö on perustettu 1992. EU-hyväksytty tuotantolaitos sijaitsee Rahjan kalasatamassa, Pohja-Kalliokari nimisessä saaressa. Kala-Kallen kalatäyssäilykkeitä valmistetaan laadukkaista kotimaisista raaka-aineista käsityönä. Kala-Kallen tuotevalikoimasta löytyy yli  20 erilaista kalaherkkua.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs