Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Sonett Pyykinhuuhteluaine, ei lainkaan turha aihe

Itu Biodyn Oy

Sonett Pyykinhuuhteluaine, ei lainkaan turha aihe

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 11:32
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

On monta syytä valita ympäristöystävällinen, tuoksuton pyykinhuuhteluaine.

Herkkäihoisille Sonett Pyykinhuuhteluaineen käyttö voi olla helpotus kutinaan. Hapan huuhteluaine neutraloi tekstiilin emäksisen pesuaineen jälkeen, jolloin tekstiilin pH on lähempänä neutraalia päälle puettaessa tai lakanoissa pyöriessä. Sonett Pyykinhuuhteluaine oikoo luonnonkuidut, jolloin ne on helpompi silittää ja esimerkiksi puuvillapyyhkeet säilyvät kuohkeina ja imukykyisinä. Sonett Pyykinhuuhteluaine sopii myös villalle ja silkille.

Täysin tuoksuton ja biohajoava Sonett Pyykinhuuteluaine pitää huolta myös pyykinpesukoneesta. Se huuhtelee pesuainejäämät ja ehkäisee tunkkaisen hajun kertymistä koneen rakenteisiin. Sonett Pyykinhuuhteluaine sisältää sitruunahappoa, jota esimerkiksi Martat suosittelevat käyttämään pesukoneen puhdistamiseen aika ajoin.

Sonett Pyykinhuuhteluaine on valmistettu vedestä, elintarvikekelpoisesta sitruunahaposta ja kasviperäisestä alkoholista. Ei muuta! Se on täysin biohajoava, tuoksuton ja riittoisa. Annostusohje on 40 ml koneelliseen pyykkiä (4,5 kg). Yhdestä litran pullosta saat siten 25 koneellista puhtaalta tuoksuvaa pyykkiä.

Neste on hapanta, joten sen joutumista kalkkipitoisille pinnoille kuten marmori, betoni tai kalkkikivi pitää varoa. Lisäksi se on pidettävä pois lasten ulottuvilta, kuten pesuaineet yleensäkin. Sonett Pyykinhuuhteluaine on hyväksytty myös ammattikäyttöön.

Tuotekehitystä veden ehdoilla

Säätiömuotoinen saksalainen yritys Sonett käyttää tuotoistaan merkittävän osan jatkuvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jonka tavoitteena on valmistaa tehokkaita, riittoisia pesu – ja puhdistusaineita veden ehdoilla. Sonett Pyykinhuuhteluaineessa käytettävä sitruunahappo on sokeriteollisuuden sivutuote. Elintarvikekelpoinen sitruunahappo hajoaa luonnossa helposti.

Sonett Pyykinhuuhteluaine on saatavilla helmikuun alusta S-ryhmän kaupoista sekä Punniste ja Säästä –myymälöistä, hyvin varustelluista Life ja K-ryhmän myymälöistä. Koko Sonett valikoima on saatavilla Hyvinvoinnin tavaratalosta.

 

Maahantuoja: Itu Biodyn Oy, www.itubiodyn.fi

Valmistaja:  Sonett GmbH, www.sonett.eu

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva luomutukku Helsingissä. Valikoimiin kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia tuotteita sekä eksoottisia herkkuja. Elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on Speickin ja Dr.Hauschkan luonnonkosmetiikkaa sekä ympäristöystävällinen Sonett pesu- ja puhdistusainesarja. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs