Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » SOL toi Suomeen pohjoismaiden ensimmäisen Pesula 24/7 -palvelun

SOL Palvelut Oy

SOL toi Suomeen pohjoismaiden ensimmäisen Pesula 24/7 -palvelun

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2014 klo 12:11
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

Citycenterin SOL-pesula palvelee asiakkaitaan juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii. Tämän mahdollistaa Pesula 24/7 -palvelu.

Pesula 24/7 -palvelu on pohjoismaiden ensimmäinen automatisoitu pesupalvelu. Vaatteet jätetään ja noudetaan palveluun yksinkertaisen ja helppokäyttöisen automaatin kautta. 

– Itse pesu tapahtuu paikan päällä ja sen hoitaa Citycenterin SOL-pesulan henkilökunta. Vaatteita ei siis kuljeteta muualle pestäväksi, sanoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Taija Paavola SOL Pesulapalveluista. 

Arkipäivän aamuna palveluun jätetyn vaatteen voi noutaa puhtaana jo saman päivän iltana.

– Viikonloppuna palveluun jätetyt vaatteet ovat noudettavissa maanantaina, Paavola kertoo.

Joustoa arkeen

Helppokäyttöisyytensä vuoksi palvelu sopii kaikille. Tahraantuneelle vaatteelle ei tarvitse tehdä itse mitään, vaan se kannattaa jättää palveluun mahdollisimman pian.

– Omatoimisia esikäsittelyjä ei kannata tehdä, mutta taskut on tietysti hyvä tyhjentää arvoesineistä ennen vaatteiden jättämistä SOL Pesula 24/7 -palveluun, Paavola neuvoo.

Palvelu sopii sijaintinsa puolesta erityisen hyvin niin keskustan asukkaille kuin niille, jotka kulkevat keskustan läpi esimerkiksi matkalla töihin.

- Myös muualta Suomesta työmatkoille saapuvat hyötyvät helposta ja ajasta riippumattomasta palvelusta. 

Näin käytät Pesula 24/7 -palvelua  

Palvelua käytettäessä tarvitaan SOL Pesula 24/7 -asiakaskortti, jonka saa pesulasta sen aukioloaikoina. Kortin hankkimisen jälkeen palvelun käyttäminen onnistuu omatoimisesti.

1. Kirjaudu sisään. Ensin kirjaudutaan sisään palveluun kortinlukijaa käyttämällä ja sen jälkeen syötetään tiedot pestävien vaatteiden määrästä. Tilauksesta tulostuu kuitti.

2. Ota luukusta putoava pussi.

3. Laita pussiin pestävät vaatteet sekä palvelusta äsken tulostunut kuitti.

4. Laita pussi luukkuun ja sulje se. Saat sen jälkeen toimitusajasta tekstiviestin tai sähköpostin. Viestit lähtevät järjestelmästä kerran tunnissa.

5. Nouda puhtaat ja silitetyt vaatteet. Syötä asiakaskortti lukijaan ja maksa palvelu joko pankki- tai luottokortilla. Palvelupisteen oikeasta laidasta avautuu luukku, josta vaatteet voi poimia mukaansa. 

 

Lisätietoja: 

Taija Paavola
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
SOL Palvelut Oy
+358 40 779 7298

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs