Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Simpsiön luonnonsuojelualueen retkisivut löytyvät nyt luontoon.fi-verkkopalvelussa

Metsähallitus

Simpsiön luonnonsuojelualueen retkisivut löytyvät nyt luontoon.fi-verkkopalvelussa

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2015 klo 15:31
Julkaisija: Metsähallitus

Metsähallitus on laatinut Lapuan keskustan tuntumassa kohoavasta Simpsiön luonnonsuojelualueesta kattavat nettisivut luontoon.fi -verkkopalveluun. Sivujen avulla on helppo tutustua Simpsiön luonnonsuojelualueeseen sekä muihin Metsähallituksen luontokohteisiin. Verkkopalvelusta löydät tärkeää tietoa kohteiden luonnosta, palveluista, historiasta sekä reiteistä karttoineen.

Simpsiö tarjoaa monenlaisia elämyksiä kaiken ikäisille. Alueella on mielenkiintoisen luonnon ja näyttävien maisemien lisäksi jännittävä historia. Korkea maasto on poikkeuksellista Etelä-Pohjanmaalle ja luo hienot puitteet retkeilylle. Simpsiö on helposti saavutettavissa ja sen kolmesta luontopolusta löytyy jokaiselle sopiva reitti. Siksi se onkin erinomainen päiväretkikohde, jota kannattaa tulla ihailemaan myös kauempaa.

Metsähallituksen luontopalvelut ylläpitää Simpsiön luontokohdetta yhteistyössä Lapuan kaupungin kanssa.

 

Lisätietoja:

Simpsiön luontopolusta ja palveluista: www.luontoon.fi/simpsio

Metsähallituksen hoitamat kansallispuistot retkeilypalveluineen Etelä-Pohjanmaalla:

Lauhanvuoren kansallispuisto: www.luontoon.fi/lauhanvuori

Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuisto: www.luontoon.fi/kauhaneva-pohjankangas

 

Tuija Warén, erikoissuunnittelija

Metsähallitus

040-822 455

tuija.waren@metsa.fi

Liitetiedostot

 
Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs