Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Seismo Factory turvaa Oulangan kansallispuiston pysymisen luonnonmukaisena

Seismo Oy

Seismo Factory turvaa Oulangan kansallispuiston pysymisen luonnonmukaisena

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2012 klo 09:30
Julkaisija: Seismo Oy

Seismo Factory turvaa Oulangan kansallispuiston pysymisen luonnonmukaisena

Näkyvyyttä parantaviin tuotteisiin ja palveluihin keskittynyt Seismo Factory tukee The Million Project -hanketta, jonka tarkoituksena on suojella miljoona hehtaaria eurooppalaista erämaata.

PAN Parks Foundation on Euroopan erämaiden suojeluun keskittynyt hyväntekeväisyysjärjestö, jonka ylläpitämä The Million Project on. Turkulainen Seismo Factory lähti mukaan tukemaan hanketta pidettyään kokousta Oulangan kansallispuistossa.

– Hallituksen kokouksen yhteydessä osallistuimme perinneniityn hoitamiseen vapaaehtoistyönä. 14 tunnin talkoo-operaation jälkeen kirkastui halu lähteä tukemaan yrityksemme arvoja lähellä olevaa kohdetta myös muilla tavoin, kertoo Seismon toimitusjohtaja Ismo Seeve.

Seismo tukee PAN Parksin toimintaa 12 000 eurolla. Summa rittää vuodeksi 12 000 hehtaarin erämaan suojelemiseen. Varat on kohdistettu Oulangan kansallispuiston suojeluun tähtäävään toimintaan.

Kierrätettävien materiaalien käyttö ja ympäristöystävällisyys ovat Seismon toiminnan tärkeitä perusteita. Yrityksellä on Turun lisäksi tuotantotoimintaa myös Kiinassa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota toiminnan ympäristövaikutuksiin.

– Olen tarkastanut kaikkien Kiinan tehtaidemme toimintatavat henkilökohtaisesti paikan päällä. Tavoitteenamme on, että Seismon toiminta ei rasita ympäristöä, vaan auttaa parantamaan luonnon oloja, Seeve sanoo.

Seismo Factory on PAN Parks Wilderness Clubin jäsen. Seismo Factoryn yhteistyökumppani ja PAN Parks Local Business Partner Oulangalla on Basecamp Oulanka

 

Lisätietoja:

PAN Parks Zoltan Kun zkun@panparks.org

Seismo Factory ismo@seismo.fi

Basecamp Oulanka Keijo Salenius keijo@basecampoulanka.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs