Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Savonlinnan oopperakesässä alkaa Saimaa Summit -sarja

Saimaa Summit

Savonlinnan oopperakesässä alkaa Saimaa Summit -sarja

Julkaistu: 16.06.2009 klo 15:49
Julkaisija: Saimaa Summit

Savonlinnan oopperakesän tarjonta laajenee sarjalla yhteiskunnallisia vapaa-ajan vaikuttajafoorumeita, joista käytetään yhteisnimeä Saimaa Summit, huippukokous Saimaalla.

Savonlinnan oopperakesän tarjonta laajenee sarjalla yhteiskunnallisia vapaa-ajan vaikuttajafoorumeita, joista käytetään yhteisnimeä Saimaa Summit, huippukokous Saimaalla.

Saimaa Summit -foorumeista ensimmäinen järjestetään 8. heinäkuuta Media ja yhteiskunta -teemalla. Foorumien pääpaikkana on muun muassa oopperajuhlien konserteista tuttu tapahtumatalo Savonlinnasali Kasinonsaarella.

- Vauhditamme keskustelua tärkeistä yhteiskunnallisista aiheista Savonlinnassa uudessa vuosittaisessa tapahtumassa, jossa tarjolla on runsaasti asiaa ja kulttuuria upeissa vapaa-ajan puitteissa, sanoo Saimaa Summit -tapahtumaa toteuttavan Savonlinnasali Oy:n toimitusjohtaja Taneli Tuomaala.

- Vaikka sisällöllinen tavoite on korkealla, kyse on myös vapaa-ajan kohtaamispaikasta oopperan ja Saimaan kesäaktiviteettien kyljessä, Tuomaala muotoilee.

Tapahtuman kaksi muuta keskustelufoorumia ovat Ympäristö ja teknologia 15. heinäkuuta ja Elämys ja talous 22. heinäkuuta. Savonlinnaan on lupautunut uutta tapahtumasarjaa käynnistämään ministereitä ja vaikuttajia mediasta ympäristöalaan ja eri elämysaloille.

Foorumien puhujille ja osallistujille on tarjolla oopperoiden ohessa lukuisia mahdollisuuksia virkistäytyä Saimaan alueella vapaa-ajan mahdollisuuksien parissa.

- Saimaa Summit on kelle tahansa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle mieluisa kesäkauden vapaa-ajan paketti, jonka sisältöä on tarkoitus kehittää eteenpäin kesän asiakaskokemusten pohjalta, Tuomaala sanoo.

- Talouskriisi on tosiasia, joka näkyy ja kuuluu ohjelmistossa. Lama on päivän uutinen, ja foorumeissa katsotaan eteenpäin mitä hyvääkin siitä voi syntyä, Tuomaala pohtii.

Tuomaala on iloinen uutta tapahtumaa kohtaan tunnetusta kiinnostuksesta. Savonlinnaan on kolmeen ajankohtaisfoorumiin tulossa näillä näkymin odotuksia vastaava muutaman sadan osallistujan joukko.

Saimaa Summit -tapahtuman sisällön ja toiminnan mahdollistajana on merkittävä joukko yritys- ja yhteisökumppaneita foorumiteemojen toimintakentiltä. Tapahtuman nettisivut ja lisätiedot foorumien ohjelmasisällöstä ja puhujista löytyvät osoitteesta www.saimaasummit.fi

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja

Taneli Tuomaala

Saimaa Summit -

Savonlinnasali Oy

Puh. 044 055 0160

taneli.tuomaala@saimaasummit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs