Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Satu Hassi ja Oras Tynkkynen vierailevat Centria-ammattikorkeakoulussa maanantaina 28.4.

Centria-ammattikorkeakoulu

Satu Hassi ja Oras Tynkkynen vierailevat Centria-ammattikorkeakoulussa maanantaina 28.4.

Kutsu.
Julkaistu: 25.04.2014 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Euroopan parlamentin jäsen Satu Hassi ja kansanedustaja Oras Tynkkynen vierailevat Centria-ammattikorkeakoulussa maanantaina 28.4.2014

Vieraille esitellään Centrian toimintaa kampuskierroksella. Päivän aikana tutuiksi tulee Centrian tämän hetken suurin hanke, Electric Vehicles Goes Arctic!, jonka tavoitteena on sähköisten ajoneuvojen ja latausjärjestelmien sekä niihin liittyvien palveluiden ja komponenttien toimivuuden varmistaminen arktisten olosuhteiden ja yritysten liiketoiminnan näkökulmasta. Lisäksi heille esitellään bioenergian ja prosessitekniikan tutkimushankkeita.

Olemme varanneet vierailun yhteyteen tiedotusvälineille mahdollisuuden haastatella Satu Hassia ja Oras Tynkkystä seuraavasti:

Aika: maanantai 28.4.2014 klo 12.30–13.00
Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, Kampusravintolan kabinetti, Talonpojankatu 2, Kokkola

Media voi tulla halutessaan kuvaamaan vierailua myös kampuskierroksen aikana klo 10.30-12.0010.30-12.00, jolloin vieraat käyvät sähköautoajelulla ja tutustuvat tiloihin, laboratorioihin ja jututtavat opiskelijoita ja henkilöstöä.

Tervetuloa!


Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2014

 

Koulutusohjelmia                                   16

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja                                             517

Henkilöstömäärä                                   253

Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs