Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Salpauksen Hetki-Cafe ja Tuoterenkaan Patina mukana ympäristöviikossa 17. - 22.9.

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen Hetki-Cafe ja Tuoterenkaan Patina mukana ympäristöviikossa 17. - 22.9.

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Tuoterenkaan ja Koulutuskeskus Salpauksen yhteistyönä järjestetään ensimmäistä kertaa yhteinen tapahtumaviikko Patinassa ja Hetki-Cafessa (Jalkarannantie 20, Lahti) maanantaista lauantaihin 17.9. - 22.9.

Koko viikon ohjelmassa ovat mm. turhakeräyttely, tuunatut vaatteet ja opastusta energiajätteen lajitteluun. Koulutuskeskus Salpauksen koulutusalat ovat mukana päivittäin vaihtuvin työnäytöksin ja näyttelyin.

Tuoterenkaan Vihreä sohva -projekti esittelee uusiotuotteitaan. Ensimmäistä kertaa on esillä muotoilija Hanna van Ingenin suunnittelemat heijastavat korut, jotka on valmistettu purettujen sohvien keinonahasta.


Torstaina tuunattuja tuhkakuppeja

Torstaina 20.9. esittelyvuorossa on Salpauksen ympäristöala. Ympäristöalan opiskelijat muun muassa keräävät tupakannatsoja ja tuunaavat tuhkakuppeja.

- Haluamme ottaa kantaa roskaamiseen. Tuunaamme ja jaamme pieniä tuhkakuppeja, jotka voi laittaa taskuun ja kuljettaa siten natsat roskiin, kertoo Salpauksen ympäristöalan opettaja Armi Lehtinen.


Heti-Cafe auki myös lauantaina

Salpauksen työpajakahvila Hetki on ympäristöviikolla auki myös lauantaina. Tuolloin leipuriopiskelijoiden miniyritys Lahtelainen NY myy uunituoreita leivonnaisia mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi. Lahtelainen NY:n muodostavat Miika Granlund, Tomi Halme, Juho Riikonen ja Toni Komarov.

Koko ympäristöviikon ajan Salpauksen Hetkessä voi herkutella syömällä sesongin mukaista suomalaista sadonkorjuuruokaa, muun muassa juureksia ja sieniä.

Patina on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9 - 17 ja Hetki-Cafe klo 9 - 15. Ympäristöviikon lauantaina Patina ja Hetki pitävät ovensa auki klo 10 - 15.

Koko Hetken ja Patinan ympäristöviikon ohjelma

Hetki-Cafen lounaslista

Lisätietoja Patinan näyttelyistä ja infoista:
Projektipäällikkö Satu Liedes, puh. 044 708 0694
Tuoterengas, Vihreä sohva -projekti

Lisätietoja torstain tapahtumista:
ympäristöalan opettaja Armi Lehtinen, puh. 044 708 0551
Koulutuskeskus Salpaus

Lisätietoja Hetken lauantaista:
Leipomoalan opettaja Sari Lindroos, puh. 044 708 1374
Koulutuskeskus Salpaus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs