Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Saara Vauramo valittiin Lahden kaupungin ympäristöjohtajaksi

Lahden kaupunki

Saara Vauramo valittiin Lahden kaupungin ympäristöjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 08:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin uudeksi ympäristöjohtajaksi on valittu kaupungin kehityspäällikkönä vuodesta 2011 toiminut Saara Vauramo. Hän aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta 2016.

Saara Vauramo on 36-vuotias, ympäristöekologiasta tohtoriksi väitellyt lahtelainen. Ympäristöjohtajana hänen tehtäväkseen tulee kaupungin ja kaupunkikonsernin ympäristövastuun johtaminen ja kehittäminen, sekä myönteisen yhteistyön ilmapiirin rakentaminen alueen asukkaiden ja yritysten suuntaan. Teknisessä ja ympäristölautakunnassa esittelijänä toimiva ympäristöjohtaja koordinoi Lahden kaupungin kansainvälistä ympäristötoimintaa.

Lahden kaupungin strategisena tavoitteena on kehittää Lahdesta Suomen johtava ympäristökaupunki panostamalla muun muassa vesiensuojeluun, aktiiviseen ja näkyvään asukastoimintaan, uusiin elinkeinotoiminnan mahdollisuuksiin sekä alueen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen.

Lahden kaupungin pitkäaikainen ympäristöjohtaja Kari Porra jäi eläkkeelle loppuvuodesta 2015.

Lisätiedot

Kehityspäällikkö Saara Vauramo
Lahden tekninen ja ympäristötoimiala
saara.vauramo@lahti.fi, 044 7161585

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs