Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Reilun kaupan kahvit

Lahden kaupunki

Reilun kaupan kahvit

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 13:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Reilun kaupan kahvit kaupunkilaisille
Ympäristöauto Kaislan luona on tarjolla Reilun kaupan kahvia tiistaina 20.10.2015 klo 12.00-14.00 Lanun aukiolla. Tarjolla on myös tietoa Reilusta kaupasta ja Lahden ympäristöasioista.

Vitriininäyttely Triossa
Reilun kaupan vitriininäyttely Trion kauppakeskuksessa 19.10. – 25.10.2015, Aleksaterinkadun sisäänkäynnissä oleva vitriini.

Some-kuvakilpailu
Jaa kuva reilusta kahvitauosta instagramissa tai facebookissa hastagilla reilulahti (#reilulahti) viimeistään 25.10.2015  ja osallistut Reilun kaupan tuotepalkinnon arvontaan. Huomioithan, että kuva on julkinen.

Reilun kaupan kahvia tarjolla kaupungin kahviloissa
Reilun kaupan viikolla reilua kahvia tarjoillaan ainakin Kahvila Oskarissa, Lounasravintola Sinuhe Aukeankadulla, Cafe Sinuhe Triossa ja Cafe Sinuhe Mariankadulla.

Lahden kaupunki on Reilun kaupan kaupunki
Lahden kaupunki sai Reilun kaupan arvonimen joulukuussa 2014. Arvonimen kriteereihin kuuluvat muun muassa reilusta kaupasta viestiminen, osallistuminen vuosittaiseen Reilun kaupan viikkoon sekä reilun kaupan periaatteiden mukaisesti tuotettujen tuotteiden käytön lisääminen.

Reilun kaupan viikkoa vietetään 19.10.-25.10.2015. Viikon tarkoituksena on muistuttaa reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, miten kukin voi omilla ostovalinnoillaan vaikuttaa. Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan.


Lisätietoja:

Satu Kaarla satu.kaarla@lahti.fi

Eila Hellman
kestävän kehityksen ohjaaja, ympäristöneuvonta
puh. 050 572 2137

Lahti INFOn ympäristöneuvonta kauppakeskus Trion katutasossa ark. klo 12-16

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs