Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ravinteiden kierrätyksestä kannattavaa liiketoimintaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Ravinteiden kierrätyksestä kannattavaa liiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2013 klo 14:56
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lannoitteiden hinnat nousevat ja uusiutumaton fosfori on loppumassa maapallolta noin 50 vuoden sisällä. Fosforilannoitetta ei voi korvata mitenkään, joten maataloustuotantoa odottaa raju supistuminen. Kierrätyslannoitteet ovat tulevaisuudessa välttämättömiä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Luonnonvarainstituutti järjestää yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Maaseutustrategia -hankkeen kanssa ravinteiden kierrätystä koskevan työpajan tiistaina 2.4. klo 9-15. Paikkana on JAMK, Luonnonvarainstituutti, Tarvaala, Tuumalantie 17, Saarijärvi.

Tavoitteena on ideoida toimenpiteitä, joiden avulla ravinteiden kierrätyksestä saataisiin kannattavaa liiketoimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen. Työpajaan on ilmoittautunut useita aiheesta kiinnostuneita yrittäjiä Saarijärven seudulta.

Tilaisuuden alustajana toimii biokaasuyrittäjä Antti Laitinen Juvalta. Laitinen opiskeli AMK-agrologiksi JAMKissa ja on mukana Juvan Bioson Oy:ssa.

Lisätietoja:
Hanna Kaihlajärvi, projektipäällikkö, 040 563 5431 sekä Tarja Stenman, projektipäällikkö, 040 585 2197, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Luonnonvarainstituutti


 

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs