Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Rakastu Meksikoon kahdesti!

Finnmatkat

Rakastu Meksikoon kahdesti!

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 16:30
Julkaisija: Finnmatkat

Talven rantalomien kauppa käy juuri nyt kuumimmillaan. Suora lomalento ja mahdollisuus kokea kaksi Meksikoa yhden loman aikana houkuttelee kultturista ja luonnosta kiinnostuneita matkailijoita, mutta myös lapsiperheet ovat entistä tervetulleempia.

Lempeä ilmasto, upeat rannat, kirkkaat snorklausvedet, värikäs ruokakulttuuri ja paljon mielenkiintoista nähtävää maya-kulttuurin ihmeistä muihin paikallisiin erikoisuuksiin. Jukatanin niemimaan suurenmoiset matkailuvaltit on koettava itse. Nyt Meksikon upeat lomakohteet ovat entistä vaivattomammin saavutettavissa. Tulevana talvikautena suorat lomalennot Meksikoon ovat saatavilla ainoastaan Finnmatkojen kautta.

– Suorat lomalennot ja mahdollisuus lomailla kahdessa eri kohteessa lomaviikkojen aikana ovat innostaneet matkailijoita varaamaan talven matkoja Meksikoon. Perheen pienimpien kanssa matkustaville meillä on Meksikossa kolme ihastuttavaa Blue Village hotellia: Blue Village Barceló Maya Caribe, Blue Star Ryalton Riviera Cancun sekä Blue Star Gran Bahia Principe Coba, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

Näe enemmän

– Lomailu kahdessa kohteessa kahden viikon aikana on myös hieno tapa kokea eri puolia Meksikosta yhden loman puitteissa. Kahden viikon lomalla voi viettää viikon idyllisellä Isla de Holboxin saarella, jolla pääsee ihastelemaan saaren eksoottisia asukkeja, kuten vaaleanpunaisia flamingoja. Toisen lomaviikon voi viettää vilkkaammassa Playa del Carmenissa, jonka Viides Avenue on tunnettu viehättävistä pikku putiikeista. Talviloma Meksikon kookospalmujen alla on elämys, joka jää pitkäksi aikaa kaikkien perheenjäsenten mieleen, sanoo Melnik.

 

Suosituimmat yhdistelmäkohteet:

Isla de Holbox & Playa Del Carmen

Isla de Holbox & Cancun

 

Suosituimmat hotellit yhdistelmälomalla:

Villas Paraiso (Holbox)

Holbox Dreams (Holbox)

RIU Tequila (Playa del Carmen)

Royalton Riviera Cancun (Cancun)

 

Talvella 2015–2016 suorat lomalennot Helsingistä Cancuniin: 

viikoittain sunnuntaisin 15.11.- 29.11.2015

viikoittain torstaisin 17.12.2015 – 17.3.2016

 

Kuvia Meksikon nähtävyyksistä:

http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=Mexico

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Julia Melnik p. 030 360 304 

  

 

 

 

 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs