Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » RAIKAS SISÄILMA ENERGIAA SÄÄSTÄEN

Scanoffice Oy

RAIKAS SISÄILMA ENERGIAA SÄÄSTÄEN

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2013 klo 10:58
Julkaisija: Scanoffice Oy

Täysin uudistunut huonekohtainen ilmanvaihtolaite Lossnay VL-100U5-E pitää sisäilman raikkaana ja pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia. Ilmanvaihtolaite sisältää patentoidun lämmönvaihtimen ja lämmittää jopa 80 % tuloilmasta poistoilman lämmöllä. Energiaa hukkaava tuulettaminen ikkunoiden kautta on nyt siis turhaa!

Lossnay VL-100U5-E sisältää useita parannuksia markkinoilta poistuvaan VL-100U-E malliin verrattuna. Säästät ikkunatuuletukseen verrattuna jopa 80 % energiakuluissa.

Uusi Mitsubishi Electric Lossnay sopii lähes kaikkiin asuntoihin, kesämökkeihin ja toimitiloihin, joissa on puutteellinen ilmanvaihto. Lossnay ilmanvaihtolaite on helppo jälkiasentaa. Laite asennetaan seinälle ilmalämpöpumpun tapaan eikä pitkiä kanavavetoja tarvita. Lämmön talteenoton ansiosta investointi maksaa itsensä pian takaisin, asukkaat voivat paremmin kotona sekä kesäasunnolla että työpaikoilla. Myös autotallin ilmanvaihto voidaan toteuttaa helposti Lossnayn avulla.

Moderni ja selkeälinjainen muotoilu istuu huomaamattomasti seinään ja sopii kaikkiin tiloihin.

Laadun takana on Mitsubishi Electric ja lähes 30 vuotta Suomessa toiminut vakavarainen Scanoffice Oy, joka tuntee tuotteet läpikotaisin. Laitteen hankkiminen on helppoa ja tarvittaessa ne asennetaan ”avaimet käteen” periaatteella ammattitaidolla ja kokemuksella. Myynnistä vastaa koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto. Jälkimarkkinoinnin takaa maahantuoja Scanoffice Oy.   


Lisätietoja ja materiaalipyynnöt: Scanoffice Oy, Timo Lindholm, 050-336 4423, timo.lindholm@scanoffice.fi

 

 

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

 on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs