Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Perhepartiosta elämyksiä lapsille ja vanhemmille

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 11:01
Julkaisija: Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Paimiossa on syksyn aikana mahdollisuus osallistua uuteen koko perheen harrastukseen. Pikkuketut -perhepartiossa lapset ja vanhemmat pääsevät toimimaan yhdessä muiden perheiden kanssa sekä samalla seikkailemaan luonnossa ja tutustumaan partiotoimintaan.

Harrastukseen voivat osallistua alueen perheet koosta riippumatta. Lapsen kanssa voi osallistua myös isovanhemmat ja muut sukulaiset ja lähipiirin aikuiset.
- Perhepartio tarjoaa perheille mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa luonnossa muiden perheiden kanssa, kertoo Katja Summanen paikallisesta Kairankiertäjät -lippukunnasta.

Kairankiertäjien perhepartioryhmä Pikkuketut on ehtinyt tehdä kaikenlaista vuosien aikana. – Ohjelmaamme on sisältynyt makkaranpaistoa, pikkukettujen askartelua, tutustumisretkiä paloasemalle ja Kuralan kylämäkeen sekä suunnistusta valokuvien ja aistien avulla. 

Kokoontumiset kerran kuussa
Yhteisissä tapaamisissa toimitaan paljon luonnossa sääolosuhteiden salliessa. Perhepartiossa pääsee tutustumaan mitä partioharrastus on aikuisten johtajien johdolla. Pikkuketut kokoontuvat noin kerran kuussa, toiminnasta ilmoitetaan aina lippukunnan Facebook-sivuilla.

- Parasta tässä toiminnassa on, että ryhmäläiset ovat saaneet uusia ystäviä. Kiireettömät yhdessä vietetyt nuotiohetket perheiden kesken eväsmakkaroita paistaen ja jutustellen ovat arvokkaita hektisen arjen keskellä. Siinä samalla lasten luontosuhteet vahvistuvat ja kehittyvät, kommentoi Summanen.

Lisätietoa Kairankiertäjien perhepartiotoiminnasta:
Katja Summanen
katja.summanen@gmail.com p. 0407052334

 

Liitetiedostot

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs