Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Paras paikka Lahdessa – satama tai Pikku-Veskun puisto?

Lahden kaupunki

Paras paikka Lahdessa – satama tai Pikku-Veskun puisto?

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2014 klo 10:01
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin maankäyttö on kerännyt kaupunkilaisten mielipiteitä kaupungin parhaasta ja kauheimmasta paikasta. Kysely on ollut vastattavissa keväällä Taitaja-tapahtumassa, elokuun lopussa Harrastemessuilla ja viimeksi kaupungintalon puutarhajuhlassa Taidelauantaina 6. syyskuuta. Parhaan paikan kartalla on valinnut 427 henkilöä ja kauheimman on paikantanut 280 kaupunkilaista.

Kartalla näkyy sinisiä pisteitä, eli vastaajien suosikkipaikkoja, tiheässä etenkin Sibeliustalon, sataman ja Pikku-Veskun puiston kohdalla. Ydinkeskusta ja Radiomäki saavat tasaisesti kannatusta. Toisaalta keskusta, etenkin Triosta toriparkkityömaalle, saa paljon myös oransseja pisteitä, eli valintoja epämieluisimmiksi paikoiksi. Yksittäisistä kaupunginosista oransseja pisteitä kerää eniten Liipola.

Liipolassa aiemmin tehdyssä kyselyssä ilmeni, että asukkaiden käsitys omasta kaupunginosastaan ei ollut lähellekään niin kielteinen kuin alueen maine muiden lahtelaisten keskuudessa. Liipolaan on rakenteilla uusi monitoimitalo ja käynnissä olevilla yhteistyöhankkeilla kehitetään Liipolasta entistä viihtyisämpää ja toimivampaa lähiötä.  Liipolan kehittämisestä lisää: www.LahtiUudistuu.fi/liipola.

Valitse itse paras ja kauhein paikka Lahessa!

Paras ja kauhein paikka Lahessa -kysely on julkaistu nyt myös verkossa. Vastaa itse ja kerro omat kommenttisi! Kyselyn avoimia vastauksia käydään läpi maankäytön yksikössä ja ne otetaan huomioon kaupunkisuunnittelussa.

Vastaa kyselyyn!

Lisätietoja:
vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saari, p. 044 4163 820

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs