Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Oulankaa arvioidaan seikkailupuistona

Metsähallitus

Oulankaa arvioidaan seikkailupuistona

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Metsähallitus

60-kymppisiään viettävä kansallispuisto kirii kohti kansainväliset mitat täyttävää luontoaktiviteettipuistoa

Adventure Travel Trade Association (ATTA) -verkoston Chris Doyle on kutsuttu Oulangalle tekemään arviointia kansallispuiston luontoaktiviteettien harrastamisen puitteista ja mahdollisuuksista kansainvälisen asiakkaan näkökulmasta. 

Doyle vierailee Oulangan kansallispuistossa ja sen yhteistyöyrityksissä ma-ke 10.-12.10. Hän kertoo havainnoistaan sekä uusimmista luontoaktiviteettimatkailun trendeistä torstaina 13.10.2016 klo 9-12 Metsähallituksen Karhuntassun kokoustilassa. 

Puheenvuorot ovat englanninkielisiä. Ilmoittautumiset projektipäällikkö Titta Tapaniselle. 

Tilaisuus livestriimataan Rural Finlandin YouTube-kanavalla, linkki: http://www.youtube.com/channel/UCJgdB-HqV9S7lNT6VieEUhQ/live. Kirjautumalla omalle Google-tilille, pääsee esim. lähettämään kysymyksiä chatin kautta.

 

Mikä ATTA? Vuonna 1990 perustettu Adventure Travel Trade Association (ATTA) palvelee 1000 jäsentä 80 maassa ympäri maailmaa. Jäseninä matkanjärjestäjiä, matkailujärjestöjä ja toimistoja sekä matkailuyrityksiä jotka ovat kiinnostuneita seikkailumatkailusta. ATTA tutkii ja kouluttaa, promoaa ja tiedottaa seikkailumatkailusta. www.adventuretravel.biz

 

Lisätietoja:

  • Titta Tapaninen, Projektipäällikkö, Luontoaktiviteetit matkailun kärjeksi -hanke, Metsähallitus, puh. 040 667 1321, titta.tapaninen@metsa.fi

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat. Hossan kansallispuisto vihitään 17.6.2017, ja siitä tulee Suomen 40. kansallispuisto Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlinnan kunniaksi.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs