Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ota kantaa metsänhoidon periaatteisiin!

Lahden kaupunki

Ota kantaa metsänhoidon periaatteisiin!

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 16:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahti on laatinut raportin kaupungin omistamien metsien hoidon periaatteista. Metsien hoito- ja käyttöperiaatteet on käytännön tason toimenpideohjelma, joka on jatkoa viime vuonna valmistuneelle Lahden viheralueohjelmalle 2013-2025. Viheralueohjelmassa on linjattu metsien hoidon yleiset tavoitteet, Metsien hoito- ja käyttöperiaatteissa toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Metsänhoidon periaatteissa sovitetaan yhteen sosiaaliset, ekologiset ja taloudelliset arvot eli virkistyskäytön turvaaminen ja edistäminen, maisemalliset arvot, luonnonmonimuotoisuuden ja luonnon prosessien turvaaminen sekä taloudellisuus eli metsänhoidon kustannukset ja tuottotavoitteet.

Metsien hoito- ja käyttöperiaatteiden luonnos on nähtävänä Lahden kaupungin internetsivuilla www.lahti.fi > Asuminen ja ympäristö > Puistot ja metsät  ja Teknisen ja ympäristötoimialan asiakaspalvelussa (Vesijärvenkatu 11 C, 1. kerros)

Palautetta luonnoksesta  voi antaa 18.1.2015 asti: 

  1. Jättämällä palautetta ePalaute-järjestelmän kautta.
  2. Kirjeitse osoitteeseen

”Metsänhoidon periaatteet”

Tekninen ja ympäristötoimiala
Vesijärvenkatu 11, PL 126
15141 LAHTI

Lisätietoja: Anna-Maaria Särkkä, anna-maaria.sarkka(at)lahti.fi, puh. 050 559 4183

 

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs