Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Metsähallituksen sukeltajat esittelevät perjantaina työtään Oulun torinrannassa

Metsähallitus

Metsähallituksen sukeltajat esittelevät perjantaina työtään Oulun torinrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 12:34
Julkaisija: Metsähallitus

Oulu tunnetaan merikaupunkina, mutta Perämeri on monelle tuntematon. Esimerkiksi harva oululainen lapsi ja nuori on nähnyt omaa kotikaupunkiaan mereltä päin katsottuna. Pohjois-Pohjanmaan alueella toimii luontoammattilaisista ja opettajista koostuva Perämeri-työryhmä, jonka yhtenä tarkoituksena on lisätä Perämeri-tietoutta lasten ja nuorten keskuudessa sekä heidän kanssaan toimivien ammattilaisten joukossa.
Perämeri-työryhmän aloitteesta Oulussa järjestetään pe 4.9. teemapäivä, jossa Metsähallituksen sukeltajat kalustoineen esittelevät oululaisille seiskakuokan oppilaille merentutkimustyötä toiminnallisin pistein. Luvassa on sukellusnäytös ja työpisteitä Perämeren eläimistöstä ja kasvillisuudesta. Mukana on myös paikallinen meripelastusseura, joka niin ikään esittelee omaa toimintaansa ja kalustoaan.

Teemapäivä järjestetään torirannassa vierasvenekivilaiturissa pe 4.9. klo 9-15

Tervetuloa!

Lisätietoja
Jussi Tomberg, kehittäjäopettaja, Perämeri-työryhmän jäsen, p. 044 7039186

Essi Keskinen, meribiologi, Metsähallituksen meritiimi, Perämeri-työryhmän jäsen, p. 0407544525

 

Metsähallitus on luonnonvara-alan palveluja tuottava valtion liikelaitos, jolla on liiketoimintaa ja julkisia hallintotehtäviä. Toimialueeseemme kuuluvat metsätalous, luonnonsuojelu- ja valtion retkeilyalueiden hoito, retkeilypalvelut, metsästys- ja kalastus valtionmailla, maa-aineksen jalostus ja myynti, kiinteistötoiminta sekä taimi- ja siementuotanto.

Luonnonvarojen kestävä ja ympäristötietoinen käyttö sekä suojelu on ollut Metsähallituksen toimialana jo 150 vuoden ajan. Toimintamme perustana on valtionmaiden tuloksellinen kokonaishallinta, ja asiakkaitamme ovat niin kansalaiset kuin suuryrityksetkin.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs