Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Metallienjalostusyritykset palkitsivat osaajiaan

Teknologiateollisuus ry

Metallienjalostusyritykset palkitsivat osaajiaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2015 klo 12:30
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Metallinjalostajan palkinnot luovutettiin kuudelle metallienjalostusyrityksissä toimivalle henkilölle metallien jalostuksen hyväksi tehdystä työstä. Palkintojen rahallinen arvo on yhteensä 60 000 euroa.

Palkinnon saajia yhdistää pitkä, yli 30 vuoden mittainen työura sekä tinkimätön ja määrätietoinen osaaminen. Palkintoon liittyvän rahapalkinnon suuruus on 10 000 euroa. Lisäksi kukin palkittu sai Pro Finlandia -palkitun kuvanveistäjä Toivo Jaatisen muotoileman pronssisen reliefin. 

Perusteluiden mukaan palkittuja yhdistää jatkuva halu uuden tiedon hankintaan ja hyödyntämiseen, laaja-alainen asiantuntemus sekä vastuuntunto ja työhön sitoutuminen. Innovatiivisuus näkyy heidän työnsä kautta alan tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja toimintatapojen kehittämisessä. Nyt 15. kerran annetut palkinnot luovutettiin ensimmäisen kerran vuonna 1980.

Metallinjalostajan palkinnot saivat: käyttöinsinööri Kai Judin, Boliden Kokkola Oy, kehityspäällikkö Seppo Jounela, Norilsk Nickel Harjavalta Oy, terässulaton vastaava mestari Ahti Kotajärvi, Outokumpu Stainless Oy, Tornio, strategiajohtaja Taneli Salervo, Outotec Oyj, Espoo, tuotepäällikkö Johan Backman, Ovako Imatra Oy Ab ja kehityspäällikkö Tapani Koivuranta, SSAB Europe Oy, Hämeenlinna.

Palkinnot luovutettiin Helsingissä 8.12.2015. Perustelut palkinnonsaajittain liitteessä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kimmo Järvinen, Metallinjalostajat ry
puh. 043 825 7642, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

Liitetiedostot

Metallinjalostajat ry on Suomessa toimivan, teräksiä ja muita metalleja valmistavan ja muokkaavan sekä niiden jalostukseen liittyviä teknologioita kehittävän ja markkinoivan teollisuuden toimialajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää metallien jalostuksen toimintaedellytyksiä läheisessä yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n kanssa. Suomen metallien jalostajat toimivat avoimilla, globaaleilla markkinoilla kaikilla mantereilla. Toiminnassa korostuvat monipuolinen osaaminen ja innovatiivisuus. Metallien jalostusyritysten liikevaihto Suomessa on noin 9,2 mrd. euroa ja ne työllistävät Suomessa noin 15 300 henkilöä (2014). Jäsenyrityksiä on kuusi: Boliden (Boliden Harjavalta Oy ja Boliden Kokkola Oy), Norilsk Nickel (Norilsk Nickel Harjavalta Oy), Outokumpu-konserni, Outotec-konserni, Ovako (Ovako Imatra Oy Ab) ja SSAB. http://metallinjalostajat.teknologiateollisuus.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs