Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Maria Ylipää pisti itsensä likoon Itämeren hyväksi

Baltic Sea Action Group

Maria Ylipää pisti itsensä likoon Itämeren hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 10:45
Julkaisija: Baltic Sea Action Group

 

Baltic Sea Action Groupin joulukampanja on alkanut

Vuosittainen joulukampanja Itämeren hyväksi sai lentävän lähdön kun näyttelijä ja laulaja Maria Ylipää lupautui mukaan kampanjaan. Ensitöikseen Ylipää teki lähempää tuttavuutta Itämeren kanssa hyppäämällä kymmenen asteiseen veteen Ravintola Löylyn laiturilta Helsingin Hernesaaressa. Kampanjavideoon kuvattu pulahdus oli Itämeren tilasta huolestuneelle näyttelijälle mahdollisuus auttaa omalla osaamisellaan.

”Kampanjan spiikeihin ja videontekoon osallistuminen oli minulle erittäin mieluinen tehtävä. Toivottavasti saamme tällä yritykset lähtemään mukaan!” Ylipää sanoo.

Heitä joululahjat Itämereen -kampanjan tavoite on osallistuttaa yritykset suojelutyöhön mahdollisimman vaivattomasti: lahjoittamalla joulutervehdyksiin budjetoidut varat Itämeren hyväksi. Kiitokseksi lahjoittajat saavat sähköisiä joulutervehdysmateriaaleja yhteiskumppanien muistamiseen.

Kerätyt varat menevät BSAG:n Itämeri-työhön erityisesti rehevöittävien ravinnevuotojen minimointiin ja ravinteiden kierrätyksen edistämiseen BSAG tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa etsien yritysten ydintoiminnasta keinoja vaikuttaa Itämeren ja ympäristön tilaan. Joulukampanjalla on tärkeä rooli lahjoitusvaroin toimivan säätiön Itämeri-työn rahoituksessa. Usealle yritykselle se on myös yksi askel toiminnassa meren hyväksi.

Raikkaan kampanjan takana on pitkään Itämeri-työtä tehnyt Suunnittelutoimisto Taivas.

Tutustu kampanjaan kampanjasivuilla: www.joululahjaitamerelle.fi

Maria Ylipää hyppää Itämereen:https://youtu.be/fMZkSN3KXyQ

Lisätietoja kampanjasta:

Pieta Jarva / 050 338 1096 / pieta.jarva@bsag.fi

Baltic Sea Action Group, BSAG, (2008) tekee jatkuvasti töitä tasapainoisen ja terveemmän Itämeren puolesta koko Itämeren alueella. Rehevöittävän typpi- ja fosforikuormituksen vähentäminen, ravinteiden kierrätyksen parantaminen ja vaarallisten aineiden haittojen ehkäiseminen ovat tehtävälistan kärjessä. Me uskomme, että kun valtiot, liike-elämä ja yksittäiset ihmiset yhdistävät voimansa, Itämeri on mahdollista pelastaa ja palauttaa monimuotoiseksi luontoaarteeksi. www.bsag.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs