Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Maarit Leppänen aloitti SITA Finlandin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana

Maarit Leppänen aloitti SITA Finlandin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana

Nimitys.
Julkaistu: 12.10.2012 klo 09:30
Julkaisija: Sita Finland Oy

VTM Maarit Leppänen (45) on nimitetty markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajaksi SITA Finland Oy:hyn 24. syyskuuta alkaen. Leppänen on johtoryhmän jäsen. Maarit Leppänen siirtyi SITAan Relacom Finland Oy:stä, jossa hän toimi keskitetyistä tukitoiminnoista vastaavana johtajana. 

Ympäristönhuoltoyhtiö SITA Finland tarjoaa jätteiden keräys-, kuljetus- ja materiaalin hyötykäyttöpalveluja sekä konsultointia. SITA Finland on osa Euroopan suurinta ympäristöalan yritystä SITAa, joka kuuluu kansainväliseen Suez ENVIRONNEMENT -konserniin.

Liitetiedostot

SITA Finland on yksi Suomen suurimmista jätehuoltoyrityksistä. Sen palveluksessa on noin 350 ammattilaista ja sillä on 200 erikoisajoneuvoa. SITA Finlandin liikevaihto vuonna 2011 oli 79 miljoonaa euroa. Euroopan suurin ympäristönhuoltoalan yritys SITA on osa kansainvälistä SUEZ ENVIRONNEMENT -konsernia, jonka erikoisosaamisaluetta ovat vesi- ja jätehuoltopalvelut. SITA Finlandilla on toimipisteitä Vantaalla, Riihimäellä, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Porvoossa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vihannissa ja Ylivieskassa.

 

 

Natural resources are not infinite. Each day, SUEZ ENVIRONNEMENT (Paris: SEV, Brussels: SEVB) and its subsidiaries deal with the challenge to protect resources by providing innovative solutions to industries and to millions of people. SUEZ ENVIRONNEMENT supplies drinking water to 90 million people, provides wastewater treatment services for 58 million people and collects the waste produced by 46 million people. SUEZ ENVIRONNEMENT has 65,900 employees and, with its presence on a global scale, is the world’s leader exclusively dedicated to environmental services. SUEZ ENVIRONNEMENT, a 35.4% GDF SUEZ affiliate, reported sales turnover of 12.3 billion euros at the end of financial year 2009.

 

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs