Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Luontoleiriltä kipinää luontoharrastukseen

Luonto-Liitto

Luontoleiriltä kipinää luontoharrastukseen

Julkaistu: 24.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Luonto-Liitto

Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piiri tiedottaa


Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piiri järjestää heinäkuussa kaksi lasten luontoleiriä Koppanan leirikeskuksessa Oulunsalossa. Ensimmäinen leiri on 7-9-vuotiaille (25.–27.7.2016) ja toinen 10–12-vuotiaille (28.–31.7. 2016). Luonto-Liiton luontoleireillä tutustutaan luontoon tutkien, retkeillen, eläytyen ja leikkien. Perinteiseen leiriohjelmaan kuuluu tietysti myös uimista, saunomista ja iltanuotioita. 

"Luonto-Liiton kesäleirien tarkoituksena on auttaa lasten luontosuhteen syntymisessä ja säilyttämisessä, mutta ennen kaikkea, antaa lapsille kiva ja unohtumaton leirikokemus", kertoo leirinjohtaja Jonna Heikkinen.

Luonto-Liiton kesäleirit tarjoavat mahdollisuuden tutustua luontoon luovalla ja elämyksellisellä tavalla. Parhaat luontoelämykset syntyvät luonnossa liikkuen, tutkimalla ja havainnoimalla. Myönteiset kokemukset ovat tärkeä pohja henkilökohtaiselle luontosuhteelle. Leirillä voi herätä syvempikin kiinnostus luontoa ja sen suojelua kohtaan.

Ilmoittautuminen luontoleireille on parhaillaan käynnissä.

Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piiri ry (Possu) on Luonto-Liiton piirijärjestö. Luonto-Liitto on vuonna 1943 perustettu lasten ja nuorten oma luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö sekä Suomen luonnonsuojeluliiton nuorisojärjestö. Luonto-Liitto toimii lasten ja nuorten ympäristökasvatuksen parissa, suojelee metsiä, Itämerta ja luonnon monimuotoisuutta sekä edistää kestävää elämäntapaa. 

Lisätiedot ja yhteydenotot: 

Jonna Heikkinen, leirinjohtaja, Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piiri ry
p. 0442551411, jonna.heikkinen1 (at) gmail.com

www.luontoliitto.fi/possu/tapahtumat/possun-leirikesa2016

--

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. 

www.luontoliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs