Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » L&T:n ympäristöpalvelut laajenevat Kainuun alueelle

Lassila & Tikanoja

L&T:n ympäristöpalvelut laajenevat Kainuun alueelle

Tiedote.
Julkaistu: 04.01.2016 klo 10:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut kajaanilaisen jäte- ja viemärihuoltoon erikoistuneen Huurinainen Oy:n osakkeet 1.1.2016. Perinteikkään yhtiön liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 29.

Kauppa on osa L&T:n strategian mukaista maantieteellistä laajenemista ja palvelujen kattavuuden parantamista itäisessä Suomessa. Huurinainen Oy toimii Kajaanin lisäksi myös Sotkamossa ja Paltamossa

”Tämä kauppa on meille merkittävä laajentuminen uudelle alueelle. Pystymme jatkossa tarjoamaan kainuulaisille asiakkaille entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia. L&T tarjoaa jätehuolto-, kuljetus- ja kierrätyspalveluiden lisäksi monipuolisia kiinteistöjen hoitoon, siivoukseen, viemärihuoltoon ja teollisuuden puhtaanapitoon liittyviä palveluja”, kertoo Ympäristöpalveluiden toimialajohtaja Petri Salermo L&T:ltä.

Huurinainen on toteuttanut tehokkaita ja ympäristömyötäisiä jäte- ja viemärihuollon ratkaisuja kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille jo vuodesta 1959. Lisäksi yhtiö tarjoaa prosessipuhdistuspalveluita kuten suurtehoimurointia ja imupainepalveluita Kainuun alueella.

”L&T:n osana kykenemme entistä paremmin vastaamaan alueellisiin palveluhaasteisiin. Pystymme tarjoamaan entistä kattavammat ja laadukkaammat palveluratkaisut kainuulaisille yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Meille avautuu paremmat mahdollisuudet myös henkilöstömme ja toimintojemme jatkuvaan kehittämiseen, mikä näkyy edelleen asiakkaidemme suuntaan entistä parempana palveluvarmuutena”, sanoo toimitusjohtaja Heikki Huurinainen.

Kaupan myötä Huurinainen Oy:n työntekijät sekä omistajista Heikki Huurinainen siirtyvät  L&T:n palvelukseen.

 

Lisätietoja:
Petri Salermo, toimialajohtaja, L&T, puh. 050 385 6876
Heikki Huurinainen, toimitusjohtaja, Huurinainen, puh. 050 546 8270.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs