Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » L&T ja Outokumpu laajentavat yhteistyötään teollisuus-, ympäristö- ja kiinteistöpalveluissa

Lassila & Tikanoja

L&T ja Outokumpu laajentavat yhteistyötään teollisuus-, ympäristö- ja kiinteistöpalveluissa

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja ja Outokumpu ovat solmineet palvelusopimuksen, jolla yhtiöiden yhteistyö laajenee teollisuus-, ympäristö- ja kiinteistöpalveluissa. Uusien kierrätysmateriaalien ja laajennetun palvelukokonaisuuden myötä Outokumpu parantaa toimintansa materiaali- ja kustannustehokkuutta.

L&T on tuottanut teollisuus-, ympäristö- ja kiinteistöpalveluita Outokummulle jo useiden vuosien ajan. 15.10.2015 yhteistyö laajenee aluehoidolla ja uusilla kierrätysmateriaaleilla, kun Outokummulla ryhdytään esimerkiksi kierrättämään kuormalavoja ja puujätettä aiempaa tehokkaammin. Palvelukokonaisuus sisältää jätehuolto- ja kierrätyspalvelut, prosessipuhdistuksen, vaarallisten jätteiden kierrätyspavelut sekä aluehoidon ja siivouksen.

”Laajemmman palvelukokonaisuuden avulla varmistamme, että voimme kokonaisvaltaisesti kehittää Outokummun materiaalitehokkuutta ja tuottaa heidän tarvitsemansa tukipalvelut kustannustehokkaasti. Kun me huolehdimme tukipalveluista, Outokumpu voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa”, sanoo yksikönpäällikkö Päivi Granat L&T:ltä.

”Olemme tehneet L&T kanssa menestyksekästä yhteistyötä useiden vuosien ajan. Laaja palveluvalikoima ja sitoutuminen yhteisiin kehitystöihin ja tavoitteiden saavuttamiseen ovat meille avaintekijöitä kumppanivalinnassa”, kertoo ostopäällikkö Pertti Kalliosalo Outokummulta.

 

Lisätietoja:
Lassila & Tikanoja, yksikönpäällikkö Päivi Granat, 050 385 6233, paivi.granat@lassila-tikanoja.fi

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.lassila-tikanoja.fi
 
Medialle:
 
www.lassila-tikanoja.fi/asioi/media

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs