Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Linnoituksen mobiilikasvikierros avataan torstaina 2.6.2016 klo 18

Lappeenrannan kaupunki

Linnoituksen mobiilikasvikierros avataan torstaina 2.6.2016 klo 18

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 15:39
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Linnoituksen mobiilikasvikierros avataan torstaina 2.6.2016 klo 18!

 

Mistä ovat Linnoituksen kasvit tulleet? Linnoituksessa on kesäkuun alusta lähtien mahdollista tutustua mobiilioppaan avulla kasveihin vuosien takaa. Linnoituksen alueen kauniista kasvillisuudesta löytyy niin parantavia kuin myrkyllisiäkin kasveja, ja monet kasvit kertovat Linnoituksen alueen pitkästä historiasta.

 

Lappeenrannan museot on yhteistyössä Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala ry:n ja Lappeenrannan seudun luonnonsuojeluyhdistyksen kanssa tehnyt Linnoituksen alueen monipuoliseen historialliseen kasvillisuuteen johdattavan mobiilioppaan.

Nettisivulta www.tarinasoitin.fi/linnoituksenkasvillisuus löytyvän oppaan avulla kasvillisuuteen voi tutustua paikan päällä tai vaikka omalta kotipihalta käsin.

 

Mobiilikierros aukeaa 2.6.2016, jolloin luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Saarinen vetää kaikille avoimen kasvikierroksen. Kokoontuminen Katariinantorilla klo 18, tervetuloa mukaan!

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs