Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ledlenser-valaisimille nyt viiden vuoden takuu

Nordic Trail

Ledlenser-valaisimille nyt viiden vuoden takuu

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 10:08
Julkaisija: Nordic Trail

Valaisinvalmistaja Ledlenser pidentää takuuaikojaan.  Uusi viiden (5) vuoden takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen.

Tuotteiden runkotakuu on voimassa ostopäivästä lukien. Takuu kattaa valmistusvirheestä aiheutuneet viat, mutta ei paristoja, väärinkäytöksestä aiheutuneita vikoja eikä muita ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vikoja tai vaurioita.

Takuuaikana ilmennyt vika korjataan tai tuote vaihdetaan uuteen. Tämä ei kuitenkaan pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

Takuuhuoltoon lähetettävien valaisimien mukana tulee olla ostokuitti, josta ilmenee ostopäivä. Lisäksi mukaan tulee liittää tiivis vikaseloste ja selkeä palautusosoite.

"Pidennetty takuu kertoo omaa kieltään tuotteiden laadusta. Asiakkaalle se tuo tietysti lisäturvaa”, kertoo Ledlenser-tuotteita maahantuovan Nordic Trailin myyntipäällikkö Heikki Pirttilahti.

Ledlenser valmistaa kannettavia valaisimia vapaa-aikaan, urheiluun, työskentelyyn ja teollisuuteen. Tuotteiden maahantuojana toimii rovaniemeläinen Nordic Trail.  

Lisätietoja:

Heikki Pirttilahti, myyntipäällikkö, Nordic Trail

Puh. 0207 310 433

heikki.pirttilahti@nordictrail.fi

Nordic Trail on vuonna 2002 perustettu ja Rovaniemellä toimiva maahantuontiyritys. Se vastaa Suomessa mm. Ledlenser- ja Leatherman-tuotteiden maahantuonnista ja markkinoinnista. www.nordictrail.fi, myynti@nordictrail.fi. Puh. 0207 310 431.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs