Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Lahden seudun ympäristötoimijoita palkittiin Ympäristöviikolla

Lahden kaupunki

Lahden seudun ympäristötoimijoita palkittiin Ympäristöviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 09:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden seudun Ympäristöviikkoon liittyen on palkittu Vuoden ympäristötekijät ja yleisökilpailun voittaja. Tänä vuonna Vuoden ympäristötekijä -palkinto jaettiin yksityiselle henkilölle, yritykselle ja yhteisölle.

Yksityisenä henkilönä tunnustuksen sai Jari Klinga perheineen heidän omasta innostuksestaan liikkua kestävästi koko perheen voimin. Käytössä on mm. taakkapyörä.
Ekokampaamo PiparMintussa huomioidaan ympäristöasiat kokonaisvaltaisesti. Vuoden ympäristötekijätunnustus annettiin yrityksen omistaja Minttu Laurilalle.
Yhteisönä palkittiin Ekokahvila MeaManna heidän yhteisöllisen ja luonnolle kestävän toimintatavan ansiosta.

Yleisökilpailuna järjestettiin kierrätyskilpailu, jossa tarkoituksena oli rakentaa, tuunata tai askarrella jostain muuten kierrätykseen joutuvasta materiaalista jotain uutta. Voittajaksi valittiin Esko Mäkinen, joka rakensi vanhoista rivitalon ovista grillikatoksen. Kilpailussa palkittiin myös Hanna Virtanen, joka teki sadesuojan vanhasta sateenvarjosta ja Helmi Virtanen, joka on ideoinut ja tehnyt vanhoista tapetinpaloista lahjarasioita.

Palkinnot on luovutettu toimijoille Lahden seudun Ympäristöviikon Ympäristökylä-tapahtumassa.

Lisätietoja:
Kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti p. 050 387 8735 tai projektityöntekijä Rita Jäppinen p. 044 416 332
www.ymparistoviikko.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs