Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kynttiläillalliselle Vesijärven satamaan

Lahden kaupunki

Kynttiläillalliselle Vesijärven satamaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2015 klo 14:32
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki kutsuu asukkaita mukaan kynttiläillalliselle Earth Hour Lahti -tapahtumaan Vesijärven satamaan lauantaina 28.3.2015 kello 19 alkaen.  Kaupunki tarjoaa kasvishernekeittoa ja tulishown, jonka äänentoisto tuotetaan sähköä tuottavilla kuntopyörillä. Soppaa on tarjolla 200 ensimmäiselle. Ota oma kynttilä mukaan.

Vitriininäyttely Triossa
Earth Hour – tunnelmaan johdattava vitriininäyttely 24.3. – 29.3.2015 Trion kauppakeskuksessa, Aleksanterinkadun sisäänkäynnin luona. Näyttelyn on suunnitellut ja toteuttanut koulutuskeskus Salpauksen opiskelija Satu Kaarla. Vitriininäyttely kannustaa sammuttamaan valot, sulkemaan sosiaalisen median ja nauttimaan vastuullista ruokaa kynttilänvalossa.

Valot sammuvat
Earth Hour aikaan la 28.3.2015 kello 20:30 – 21:30 valot sammuvat Lahden useista maamerkeistä kuten kaupungintalosta, radiomastoista, Sibelius-talosta, Luhdan tornista, seurakuntayhtymän kirkoista sekä Trion, Karisman ja Sykkeen kauppakeskuksista. Sammuta sinäkin ja olet mukana tapahtumassa.

Lahden kaupunki menestyi Earth Hour City Challenge – Suomen kisassa
Lahti on Suomen Earth Hour -pääkaupunki: energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian edistäminen ratkaisivat voiton Suomen kaupungeista. Earth Hour City Challenge -kisa jatkuu ja siinä on mukana kaupunkeja ympäri maailmaa. Voit kannustaa Lahtea kisassa äänestämällä osoitteessa http://www.welovecities.org/ 

WWF:n Earth Hour on maailman suurin ilmastotapahtuma, jossa sadat miljoonat ihmiset näyttävät huolensa ilmaston puolesta antamalla valomerkin. www.earthhour.fi 

Lisätietoja:
Kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti  p. 050 387 8735
Ympäristöneuvonta, ark. klo 12-16 p. 044 4162 762

Ympäristöneuvonnan asiakaspalvelu Kauppakeskus Trion katutasossa ark. klo 12-16

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs