Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » KyAMK mukana kestävän kehityksen seminaarissa Brasiliassa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK mukana kestävän kehityksen seminaarissa Brasiliassa

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2012 klo 09:15
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kehitysinsinööri Arja Sinkko osallistuu 5.-6.6.2012 Brasilissa Rio de Janeirossa järjestettävään World Symposium on Sustainable Development at Universities -seminaariin. Seminaari on yksi YK:n Rio +20 -konferenssin oheistapahtumista.

Sinkko esittelee seminaarissa posteriesityksenä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun vastuullisuusraportointia kestävän kehityksen edistäjänä. Esitykseen liittyvä artikkeli julkaistaan seminaarin tuotoksena syntyvässä kirjassa “Sustainable Development at Universities: New Horizons” syksyllä 2012.

World Symposium on Sustainable Development at Universities - seminaarin tarkoituksena on tarjota korkeakouluille mahdollisuus esitellä työtään kestävän kehityksen ja opetuksen yhdistämisessä. Samalla tarjoutuu mahdollisuus keskustella ja vaihtaa aiheeseen liittyvää tietoa, ideoita ja kokemuksia.

Artikkeli luettavissa täällä. Esityksestä tehty posteri.

Lisätietoja seminaarista: www.bup.fi/index.php/details/186-world-symposium-on-sustainable-development-at-universities.html

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Kehitysinsinööri Arja Sinkko
p. 044 702 8219
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs