Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kutsu: Tulevaisuuden ihminen - XXIV Gyllenberg symposiumiin pe 25.9.2015 lounaalle ja lehdistötilaisuuteen klo 12.30 alkaen Snellman-korkeakoulun Salviassa

Snellman-korkeakoulu

Kutsu: Tulevaisuuden ihminen - XXIV Gyllenberg symposiumiin pe 25.9.2015 lounaalle ja lehdistötilaisuuteen klo 12.30 alkaen Snellman-korkeakoulun Salviassa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 11:02
Julkaisija: Snellman-korkeakoulu

Symposiumissa käsitellään ajankohtaisia kysymyksiä: Miten luonto, ihminen ja yhteiskunta ovat muuttumassa? Minkälaisia ovat aikamme ihmiskuvat ja –käsitykset? Miten koulutus, työ ja tutkimus ottavat huomioon ihmisen ja muutokset? Minkälaisia ovat tulevaisuuden kuvamme luonnosta ja yhteiskunnasta?

Lehdistötilaisuuden avaa toimitusjohtaja Jannica Fagerholm (Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö). Alustajina tilaisuudessa toimivat paneelien puheenjohtajat: professori Markku Wilenius (Turun yliopisto),professori Veli-Matti Värri (Tampereen yliopisto), lääketieteen tohtori Seija Zimmermann (Goetheanum) ja professori Maija Könönen (Itä-Suomen yliopisto). 

Lehdistötilaisuudessa alustajat tuovat omasta tutkimuksestaan ja työstään ajankohtaiset puheenvuorot ihmiskäsityskeskusteluun. Yhteisen arvopohjan muodostaa luonto, ihminen ja yhteiskunta –kokonaisuus. Symposiumissa eri näkökulmien pohjalta pyrimme luonnostamaan uutta kokonaiskäsitystä yhdessä alustajien ja osallistujien kanssa.

Symposiumia voi seurata myös netin välityksellä, osoite julkaistaan viikkoa ennen Snellman-korkeakoulun ja Gyllenberg säätiön nettisivuilla.

Tulevaisuuden ihminen – XXIV Gyllenberg symposiumin tarkemmat tiedot:

http://gyllenbergs.fi/fi/signe-och-ane-gyllenbergs-stiftelse-fi/symposium-2015/

Ilmoittautuminen lehdistötilaisuuteen ja lounaalle 21.9.2015 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: markku.niinivirta@snellman-korkeakoulu.fi

Osoite: Lounas (klo 12.30 alkaen) Snellman-korkeakoulu, Ruokalarakennus Salvia Puuskakuja 21b, 00850 Helsinki.

Lehdistötilaisuus (klo 13.10 alkaen) Snellman-korkeakoulu, Taidetalo Puuskakuja 14, 00850 Helsinki

Liitetiedostot

Snellman-korkeakoulu on yksityinen oppilaitos, joka aloitti toimintansa vuonna 1980. Korkeakoulun suunnittelun lähtökohtana on ollut J.V. Snellmanin ja Rudolf Steinerin kasvatusfilosofinen ajattelu.

Kysymys ihmisyyden arvoista nousee opintojen keskeiseksi kysymykseksi. Sitä pyritään valaisemaan filosofisen tarkastelun, monipuolisen taiteellisen harjoittelun sekä sosiaalisen toiminnan avulla.

Vuonna 2002 Snellman-korkeakoulu sai eduskunnan päätöksellä virallisen aseman vapaan sivistystyön oppilaitoksena. Korkeakoulua ylläpitää Snellman-korkeakoulun kannatusyhdistys ry.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs