Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kutsu toimituksille: Kehitysmaiden markkinat kutsuvat – BEAM-ohjelman avausseminaari 28.4.

Tekes tiedottaa

Kutsu toimituksille: Kehitysmaiden markkinat kutsuvat – BEAM-ohjelman avausseminaari 28.4.

Kutsu.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 14:47
Julkaisija: Tekes tiedottaa

Suurin talouskasvu tapahtuu tällä hetkellä kehittyvissä maissa ja erityisesti Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Miksi suomalaisyritysten kannattaa olla kiinnostuneita kehitysmaiden kasvusta? Millaisia kokemuksia esimerkiksi Nocartilla, Fuzulla ja Microsoftilla on innovaatiotoiminnasta kehitysmaissa?

Tekesin ja ulkoasiainministeriön BEAM – Business with Impact -innovaatio-ohjelman tavoitteena on synnyttää innovaatioiden avulla uutta kilpailukykyistä ja kestävää liiketoimintaa, uusia työpaikkoja ja hyvinvointia sekä kehitysmaihin että Suomeen. Ohjelman avausseminaarissa kuullaan kokemuksista ja rahoitusmahdollisuuksista kehitysmaiden markkinoilta sekä innovoidaan työpajoissa uusia projekteja.

Tervetuloa 28.4. ohjelman avausseminaariin ja sen yhteydessä pidettävälle lounastilaisuuteen medialle Crowne Plaza -hotelliin (Mannerheimintie 56, Helsinki).

Seminaari pidetään klo 8.30–16.30. Seminaarin ohjelma

Medialle tarjotaan kounas klo 12.00–13.30. Lounaan yhteydessä ohjelmapäällikkö Pia Salokoski Tekesistä sekä lähetystöneuvos Pertti Ikonen ulkoasiainministeriöstä kertovat BEAM-ohjelmasta. Samalla kuullaan UPM:n ympäristö- ja vastuullisuusjohtajan Päivi Salpakiven ja Nocartin toimitusjohtajan Vesa Korhosen kokemuksista kehitysmaiden markkinoilla.

Ilmoittautuminen lounaalle ja lisätietoja tapahtumasta:

  • viestintäpäällikkö Sanna Nuutila, sanna.nuutila@tekes.fi, puh. 029 50 55717 tai
  • tiedottaja Kirsi Pere, kirsi.pere@formin.fi, puh. 029 535 0313.

 

Tervetuloa!

 

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Tekes palvelee suomalaisen elinkeinoelämän ja tutkimuksen uudistumista. www.tekes.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs