Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kutsu tiedotusvälineille: Uusia talvilajeja ja vanhoja klassikoita Talviluonnon päivänä 6.2. Haltiassa

Metsähallitus

Kutsu tiedotusvälineille: Uusia talvilajeja ja vanhoja klassikoita Talviluonnon päivänä 6.2. Haltiassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 16:15
Julkaisija: Metsähallitus

Espoon Nuuksiossa sijaitsevassa Suomen luontokeskus Haltiassa otetaan lauantaina 6.2.2016 ilo irti talvesta. Talviluonnon päivä kokoaa yhteen talvisia lajeja ja harrastusmuotoja. Kokeilemaan pääsee esimerkiksi suosittua retkiluistelua ja trendikkäitä altai-suksia tai talvikalastusta ja ringetteä. Lisää vauhtia lauantaihin saa myös pulkkamäessä tai husky-ajelulla. Tapahtumakentän lumitykin avulla esitellään lumimyrskyn voimaa ja kokeillaan myös teltan pystytystä kovassa puhurissa.

Rauhallisempaa menoa kaipaava voi tutustua Sipoonkorven luontoyrittäjien toimintaan, testata talviretkeilyvarusteita, saunoa rantasaunassa ja paistaa makkaraa retkinuotiolla. Sisätiloissa saa opastusta uuteen kalastuslakiin tai voi vaikkapa katsoa kansallispuistoelokuvan sekä tutustua Haltian näyttelyihin: elämykselliseen päänäyttelyyn, Liikutus-erikoisnäyttelyyn ja Teemu Järven teoksiin Galleria Haltiassa. Ravintolassa on monipuolisen talven pitopöydän kruununa madekeittoa.

”Haluamme tarjota kävijöille mahdollisuuden kokeilla monia talvilajeja ja löytää retkeilyn ilon. Talviseen elämyspäivään pääsee pienellä vaivalla ja bussimatkan hinnalla”, sanoo asiakasneuvoja Touko Heikkinen Suomen luontokeskus Haltiasta.

Talviluonnon päivän ohjelma on maksutonta, ohjelmaa on klo 10-15. Haltia on avoinna klo 9.30-17.00.

Lisätietoja

Suomen luontokeskus Haltia, asiakasneuvoja Touko Heikkinen, puh. 040 7671646, touko.heikkinen@metsa.fi

www.haltia.com/tapahtumat

Liitteenä olevat kuvat: Metsähallitus/Antti Saario

 

 

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs