Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kutsu Panda-palkinnon 2015 jakotilaisuuteen

WWF Suomi

Kutsu Panda-palkinnon 2015 jakotilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 09:45
Julkaisija: WWF Suomi

WWF Suomi jakaa vuosittaisen Panda-palkintonsa torstaina 4.6. järjestettävässä tilaisuudessa.

Palkinnonjakotilaisuus järjestetään Sääksikeskuksessa osoitteessa Pohtiolammentie 64, 32670 Kangasala. Tilaisuus alkaa kello 11.00 keskuksen kahviossa. Palkinnon jaon jälkeen tarjoillaan lounas. Lounaan jälkeen paikallaolijat voivat tutustua esittelykierroksella Sääksikeskuksen työhön.

Median edustajat ovat tervetulleita palkinnonjakotilaisuuteen, lounaalle ja esittelykierrokselle. Tilaisuudessa on mahdollista haastatella Sääksikeskuksen edustajia, WWF:n hallituksen jäsentä Heidi Anderssonia sekä WWF:n suojelujohtajaa Jari Luukkosta ja kuvata upeaa ympäristöä.

Lounastarjoilujen takia pyydämme mediaa ystävällisesti ilmoittautumaan keskiviikkoon 3.6. kello 12.00 mennessä sähköpostilla: milja.leikkari@wwf.fi.

20 000 euron suuruisella Panda-palkinnolla palkitaan luonnon- ja ympäristönsuojelun hyväksi tehtyjä tekoja, aloitteita ja tutkimushankkeita sekä edistetään kestävää kehitystä ja elämäntapaa. WWF Suomi on jakanut palkinnon vuosittain 1999 lähtien erillisestä Anderssonin rahastosta.

Embargo! Tieto Panda-palkinnon saajasta on julkaisuvapaa 4.6. kello 11.

Tervetuloa!                                                           

Lisätietoja ja valokuva- ja videomateriaalipyynnöt:
Viestintäharjoittelija Milja Leikkari, WWF Suomi, 050 305 5860

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa. Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs