Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Korkein hallinto-oikeus SuomiAreenassa: Kaivokset – luonto, raha, ihminen?

Korkein hallinto-oikeus

Korkein hallinto-oikeus SuomiAreenassa: Kaivokset – luonto, raha, ihminen?

Kutsu.
Julkaistu: 07.07.2014 klo 12:15
Julkaisija: Korkein hallinto-oikeus

KUTSU/korkein hallinto-oikeus

Aika:
Tiistai 15.7.2014, kello 15.45 – 17.00

Paikka:
Telttaravintola Smilers, Jazzkatu, Pori

 

Kaivokset – luonto, raha, ihminen?

Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne kuuntelemaan ja osallistumaan korkeimman hallinto-oikeuden järjestämään keskustelutilaisuuteen Poriin SuomiAreenaan.

Puhumme kaivoksista. Mitä tarkoittaa, kun paikkakunnalle tulee kaivos? Tuoko kaivos leivän tullessaan? Viekö luonnon mennessään? Kenelle kaivos tuo rahaa? Mikä on oikeuslaitoksen tehtävä? Mitä Talvivaara opetti?

Keskustelua vetää toimittaja Tapani Leisti Yleisradiosta. Hän on seurannut kaivosasioita Lapissa ja perehtynyt kysymyksiin toimittajan laajasta näkökulmasta.

Keskustelijoina ovat hallintoneuvos Kari Kuusiniemi korkeimmasta hallinto-oikeudesta, ylijohtaja Kari Pääkkönen Kainuun ely-keskuksesta, johtava asiantuntija Ilpo Kuronen Suomen luonnonsuojeluliitosta ja toiminnanjohtaja Pekka Suomela Kaivannaisteollisuus rystä.

Keskiviikkona 16.7 kello 13.15 SuomiAreenan torivartin lavalla hallintoneuvos Kari Kuusiniemi ja viestintäpäällikkö Päivi Musakka tarjoilevat kuulijoille kverulantin. Onko kverulantti rasittava marmattaja viranomaisen kiusana vai valveutunut aikaansa seuraava kansalainen.

Ole tervetullut!

Lisätietoja:
Päivi Musakka, viestintäpäällikkö 029 5640 206 tai 050 341 1347

Korkein hallinto-oikeus käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa. Suurin osa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ratkaistavista asioista tulee valituksina muista hallintotuomioistuimista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs