Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kolme uutta startup-yritystä mukaan Mikkelin kehitysyhtiö Miksein valmennukseen

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Kolme uutta startup-yritystä mukaan Mikkelin kehitysyhtiö Miksein valmennukseen

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2016 klo 10:34
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

 

Syksy on alkanut Mikkelin startup-rintamalla vilkkaasti. Mikkelin kehitysyhtiö Miksein startup-valmennuksessa on aloittanut kolme uutta yritystä: Visla Solutions Oy, NWB Finland Oy ja Start Up Lions Oy.  

Visla Solutions Oy tarjoaa yrityksille ja muille organisaatioille tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin ja datan analysoinnin palveluita, joiden tarkoituksena on asiakkaan toiminnan kehittäminen ja tuloksen parantaminen. Palveluille on kysyntää mm. sosiaali- ja terveysalalla sekä koulutuspalveluissa. Visla Solutions Oy:n tavoitteena on toimittaa ensimmäiset pilottiprojektit syksyn 2016 aikana.

NWB Finland Oy tuo puolestaan markkinoille täysin uuden pakkauskonseptin, joka tulee poistamaan merkittäviä ympäristöongelmia. Konseptin taustalla on useiden vuosien suomalainen tuotekehitystyö. Innovaation patentointi on parhaillaan käynnissä ja tuotteen myynti alkaa vuoden 2017 alkupuolella. NWB Finland Oy etsii Mikkeliin liiketoiminnan vetäjää, ja suunnittelee myös lisärekrytointeja tuotekehitykseen.

Start Up Lions Oy tarjoaa ratkaisuja uusien ja aloittavien yritysten haasteisiin. Yritystoiminnan aloittaminen vaatii monipuolista osaamista mm. myynnistä, markkinoinnista, taloushallinnosta ja rahoituksesta, ja aloittavissa yrityksissä kokonaisosaamisessa on usein puutteita. Start Up Lions tarjoaa aloittaville yrityksille rahoitusta sekä tukea hallitustyöskentelyyn ja myös konkreettisiin töihin eri vastuualueille yrityksen tarpeiden mukaisesti.  Start Up Lionsin osakkaina on suomalaisia kokeneita yritysjohtajia, joilla on asiantuntemusta aloittavien yritysten tyypillisten haasteiden ratkaisemiseksi. Start Up Lions omistaa tällä hetkellä kolmea eri yritystä, ja vuoden 2016 loppuun mennessä tarkoitus on olla mukana neljässä yrityksessä. Vuoden 2017 aikana Start Up Lions arvioi määrän nousevan 7-10 yritykseen.

Uudet valmennusyritykset kiittelevät Mikkelin seudun yritysmyönteistä ilmapiiriä. – Vierailimme 12 kaupungissa tunnustelemassa paikkakunnan henkeä ja tarjolla olevaa tukea. Eräs Tekesin johtaja totesi meille, että mikäli nämä asiat ovat teille tärkeitä, kannattaa käydä Mikkelissä. Sekä alueen rahoittajien että Mikkelin kehitysyhtiö Miksein rooli vaikuttivat merkittävästi päätökseemme asettua Mikkeliin, kertoo Jukka Huikari Start Up Lions ja NWB Finland Oy:stä.  

Lisätiedot:

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

Mikko Laukkanen, Visla Solutions Oy, puh. 040  912 6951, mikko.laukkanen@visla.fi

Jukka Huikari, NWB Finland Oy ja Start Up Lions Oy, puh. 045 123 6390, jukka.huikari@gmail.com

Visla Solutions Oy, NWB Finland Oy ja Start Up Lions Oy ovat mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n "Lean startup -ketterä kehittämisohjelma" -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liikeidean arvioinnista alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs