Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kokeile sähköpyörää ilmaiseksi

Lahden kaupunki

Kokeile sähköpyörää ilmaiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 12:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nyt lahtelaisilla on upea tilaisuus kokeilla sähköpyörää maksutta viikon ajan heinäkuussa. Oletko sinä yksi onnekas kuka pääsee kokeilemaan sähköpyörällä polkemista? Tuntuuko ajatus pyöräilystä Lahden mäkisessä maastossa liian raskaalta? Heinäkuun aikana kahdeksan henkilöä saa kukin kerralla kokeilla pyörää viikon verran. Sähköpyörän kokeilijaksi haetaan lahtelaisia tai lahdessa työskenteleviä, jotka haluavat kokeilla sähkönpyörän käyttöä kulkuvälineenä sekä raportoida sen käytöstä.

Pyöräily on kiva ja kätevä tapa hoitaa liikkuminen paikasta toiseen. Sähköpyörällä saavuttaa monet pyöräilyn hyödyt, paitsi, että saat ainaisen myötätuulen mukaasi. Sähköpyörä on vielä monelle tuntematon laite, vaikkakin niiden kysyntä on kasvussa. Lahden kaupunki haluaa antaa asukkailleen mahdollisuuden tutustua sähköpyöräilyyn ja sen mahdollisuuksiin niin vapaa-ajan liikkumisessa kuin työmatkojen taitossa. Sähköpyörä mahdollistaa pidempien pyöräretkien tekemisen, ja laajentaa pyöräilijän reviiriä - sillä on mahdollista polkea alle puolessa tunnissa kymmenen kilometriä hikoilematta.

Lahden kaupunki haluaa edistää asukkaiden viisasta liikkumista. Kaupungin viisaan liikkumisen ryhmän (VILKE) järjestämässä kokeilusssa pyritään kokeilusähköpyörien avulla saamaan käyttäjälähtöisesti aikaan kestävää kulkutapamuutosta. Kokeilijoiden kokemuksia päivitetään Lahti Uudistuu sivun blogiin.  http://lahtiuudistuu.fi/category/sahkopyorakokeilu/ Kokeilija sitoutuu vastaamaan ennen – jälkeen -kyselyyn, jakamaan kokemuksia sähköpyörän käytöstä sosiaalisen median kautta, olemaan käytettävissä mahdollisiin haastatteluihin, huolehtimaan pyörästä ja pyöräilemään sekä nauttimaan pyöräilyn ilosta.

Perustele, miten kokeilusähköpyörä lisäisi pyöräilyäsi arkimatkoilla. Kokeiluun voi hakea mukaan kuka tahansa lahtelainen (tai lahdessa töissäkäyvä). Haku on käynnissä (9.6- 23.6.) Hae kokeiluun täyttämällä netissä lomake lahtiuudistuu.fi

Hae kokeilijaksi 23.6. mennessä.

Lisätietoja: Projektityöntekijä Johanna Snell (puh. 040-551 3443 tai johanna.snell@lahti.fi)

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs