Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Kierrätysliiketoiminnan seminaarilla tuetaan Vesijärvi-tutkimusta

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Kierrätysliiketoiminnan seminaarilla tuetaan Vesijärvi-tutkimusta

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 09:41
Julkaisija: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Lahtelainen Insinööritoimisto Gradientti Oy juhlistaa 10-vuotista toimintaansa 20.8. Sibeliustalolla pidettävällä seminaarilla. Seminaarissa kuullaan yritysten kokemuksia ja näkökulmia kierrätysteknologioiden ja palvelukonseptien kehittämisestä sekä alan toimintaympäristöstä ja sen edellytyksistä Suomessa ja maailmalla.


- Halusimme juhlistaa 10-vuotista toimintaamme tuomalla seminaarin kautta esille suomalaisista cleantech-osaamista ja sen saavutuksia, kertoo toimitusjohtaja Kirsti Määttä. Samalla syntyi ajatus edistää ympäristön hyvinvointia ja lahjoittaa juhlaseminaarin tuotto Puhdas Vesijärvi -ohjelman kautta Vesijärvi-tutkimukseen.

- Vesijärvi tarvitsee myös yksityisiä tukijoita. Lahjoitusten kautta saatava tuki on meille arvokas resurssi, jolla osaltaan edistetään Vesijärven kunnostusta ja tutkimusta, toteaa ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen Vesijärvisäätiöstä.


Seminaarissa kuullaan kiehtovia esimerkkejä kehitetyistä kierrätysteknologioista. Aiheita ovat muun muassa eristeiden uusi elämä, sahanpurun hyödyntäminen rakennustuotteissa sekä tuhkan monipuolinen hyötykäyttö. Lisäksi kuullaan jätteiden hyödyntämisestä etanolin valmistuksessa ja maailmanmarkkinahintojen määräytymisestä uusioraaka-aineille sekä miten biotehtaat tuottavat orgaanisesta jätteistä lähienergiaa ja lannoitetta. Lopuksi pureudutaan paneelikeskustelun myötä kierrätyksen tulevaisuuden haasteisiin.


Seminaarin ohjelma ja ilmoittautumiset: www.gradientti.fi/fi/Ajankohtaista/10%20v.%20juhlaseminaari.html)

Lisätietoja:


- Toimitusjohtaja Kirsti Määttä, Insinööritoimisto Gradientti Oy, puh. 050 409 7475, kirsti.maatta@gradientti.fi
- Ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen, Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö, puh. 040 5148 513, heikki.makinen@vesijarvi.fi

Insinööritoimisto Gradientti Oy on palveleva ympäristökonsultointiyritys, joka on toiminut Lahdessa vuodesta 2004 lähtien. Tarjoamme asiantuntija-apua ympäristöasioihin liittyvissä haasteissa yrityksille ympäri Suomen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs