Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Keski-Suomessa ohjattuja luontoaktiviteetteja läpi kesän

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Keski-Suomessa ohjattuja luontoaktiviteetteja läpi kesän

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2013 klo 15:03
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Melo, ammu jousella tai aja resiinalla!

Tänä kesänä on helppo kokeilla ohjatusti jotain arjesta poikkeavaa. Keskisuomalaisia luontoaktiviteetteja on tarjolla viikon jokaiselle päivälle elokuun loppuun asti. Voit kokeilla mm. melontaa, jousiammuntaa, kumilauttasafaria ja koskenlaskua. Harvinaisempiakin harrastuksia pääsee kokeilemaan: kahdeksan kilometrin resiinaretki Haapamäen kylällä, retki hirvien jäljille tai vierailu Husky-farmille ovat nekin mahdollisia. Ohjattuja retkiä on tarjolla Saarijärvellä, Jämsän seudulla, Tikkakoskella, Haapamäellä ja Hankasalmella.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima Outdoors Finland Keski-Suomi –hanke kehittää maaseutumatkailuyritysten tuotekehitystä sekä myyntiä ja markkinointia.

– Täällä on upeat luonto- ja kulttuurimaisemat, mutta palveluissa ja niiden löydettävyydessä on vielä kehittämistä. Tavoitteenamme on luoda Keski-Suomesta entistä halutumpi matkailukohde ja tuoda maaseutumatkailuaktiviteetteja esiin, kertoo Outdoors Finland Keski-Suomi -hankkeen projektipäällikkö Béla Pavelka.

Katso kesän ohjelma: http://ruokacentria.com/index.php/keski-suomen-kesaaktiviteettien-viikko-ohjelma-on-julkaistu

Lisätietoja:
Béla József Pavelka, projektipäällikkö, 050 449 1228, etunimi.sukunimi@jamk.fi, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö, Outdoors Finland Keski-Suomi

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs