Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Juho Malmberg ZenRobotics Oy:n toimitusjohtajaksi

Juho Malmberg ZenRobotics Oy:n toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2012 klo 11:22
Julkaisija: Aleksin Kaiku Oy

Maailmanluokan johtotähti syttyi kasvuyritystaivaalle

ZenRobotics Oy:n lehdistötiedote 5.6.2012

Kierrätysrobotiikkaan ja tekoälyyn erikoistuneen ZenRobotics Oy:n hallitus on valinnut diplomi-insinööri Juho Malmbergin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Juho Malmberg aloittaa tehtävässään 1.7.2012.

Juho Malmberg on toiminut aiemmin mm. Accenture Finlandin toimitusjohtajana ja sittemmin KONE Oyj:n asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

ZenRoboticsin hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta: "Juho Malmbergillä on vahvat näytöt kansainvälisestä osaamisesta KONE Oyj:ssä. Juho on tunnettu analyyttisestä mutta käytännönläheisestä johtamistyylistään. Näen, että hän on upea lisä ZenRobotics Oy:n dream teamiin."

Juho Malmberg kommentoi: "Otan tehtävän vastaan erittäin innostuneena. Useimpien menestyneiden yritysten liikkeelle paneva voima on jokin kansainvälinen megatrendi. ZenRobotics saa vauhtia jopa kahdesta tällaisesta kehityskulusta: jätteen määrän maailmanlaajuisesta kasvusta sekä paraikaa käynnistyvästä älykkään robotiikan vallankumouksesta. ZenRoboticsin päätuote, ZenRobotics Recycler™, on vallankumouksellinen ratkaisu kierrätyksen tehostamiseksi. Tuote ottaa jätevirrasta talteen myyntikelpoiset raaka-aineet robottien avulla. Raaka-aineiden poimiminen pois jätevirrasta vähentää samalla myös asiakkaan kaatopaikkauskustannuksia.”, kuvailee Malmberg silmin nähden innostuneena.

ZenRoboticsin toimitusjohtajan virkaa hoitanut Rainer Rehn jatkaa alkuperäisessä tehtävässään myynnin johtajana. "Toimitusjohtajan pesti oli mieluinen, mutta olen aina kokenut vahvuudekseni kansainvälisen myynnin organisoinnin. Nyt pääsen tekemään jälleen sitä, mikä on todellinen intohimoni", myhäilee Rainer Rehn tyytyväisenä.

Liitetiedostot

ZenRobotics Oy on suomalainen huipputeknologiayritys. Yrityksessä työskentelee 24 henkilöä ja osaamistasoa kuvaa se, että työntekijöistä joka kolmas on jonkin tieteenalan tohtori. Yrityksen päätuote, ZenRobotics Recycler, on tekoälyä ja robotiikkaa hyödyntävä kierrätysjärjestelmä, joka poimii talteen arvokkaita raaka-aineita jätevirrasta. Järjestelmää myydään kansainvälisesti 49 maata kattavan jakeluverkoston kautta.

Lisää yrityksestä: http://www.zenrobotics.com

Kuvat:

CEO Juho Malmberg
http://s13.postimage.org/kr3h6xnzb/Zen_Robotics_Ltd_CEO_Juho_Malmberg.jpg


Chairman Jorma Eloranta, CEO Juho Malmberg, CCO Rainer Rehn
http://s13.postimage.org/erfq3a36v/Zen_Robotics_Ltd_Jorma_Eloranta_Juho_Malmberg_Rai.jpg


Lisätiedot:

ZenRobotics Oy
Tiedotuspäällikkö Timo Haanpää, puh. +358 45 259 6161
Toimitusjohtaja Juho Malmberg, puh. +358 400 601301

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs