Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Herkälle iholle, herkälle luonnolle Sonett Hajustamaton tuoteperhe - tuloksena puhtaan tuoksu!

Itu Biodyn Oy

Herkälle iholle, herkälle luonnolle Sonett Hajustamaton tuoteperhe - tuloksena puhtaan tuoksu!

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 14:19
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

Arvaatko minkä tuotteen valmistusaineet voi kertoa seuraavasti: rapsi- / auringonkukkaöljy, sokeritensidi ja kookosrasva-alkoholisulfaatti (valmistetaan kookosrasvasta, tärkkelyksestä ja sokerista), kasvitisle (etanoli), sulfatoitu risiiniöljy, sitraatti, elävöitetty vesi?

Näistä aineista syntyy tehokkaasti pesevä, iholle ja luonnolle hellä Sonett Hajustamaton Pyykinpesuneste. Käytetyt kasviöljyt on tuotettu luonnonmukaisesti. Valmistaminen tapahtuu uusiutuvalla energialla. Valmis tuote on 100 % biohajoava eikä sisällä petrokemiasta johdettuja aineita, hajusteita, väriaineita, kompleksinmuodostajia, säilöntäaineita, entsyymejä tai geenitekniikkaa.

Sonett Hajustamaton tuoteperheeseen kuuluvat Pyykinpesunesteen lisäksi:

-        Käsisaippua
-        Tiskiaine/Yleispesuaine
-        Värillisten tekstiilien pyykinpesujauhe
-        Villan ja Silkin pyykinpesuneste.

 

Kaikissa Sonett tuotteissa toimii pohjana luomukasviöljyistä valmistettu saippua. Jokaisessa tuotteessa on kerrottu kaikki valmistukseen käytettävät ainesosat. Tämä antaa herkistä herkimmille mahdollisuuden varmistaa tuotteen sopivuus itselle heti tuotteen valintahetkellä, ilman erillisiä listoja tai yhteydenottoja valmistajalle. Käytössä tuotteet ovat erittäin riittoisia, esimerkiksi yleispuhdistusaineen annosteluohje on 5-10 ml kymmeneen litraan vettä. Sonett tuotteet on hyväksytty myös ammattikäyttöön.

Ajankohtaista:

Allergia- ja Astmaliiton käynnistämä Tuoksuton viikko -kampanja järjestetään jälleen. Kampanja on kaksiviikkoinen ajalla 31.10. – 13.11.2016. Nyt on hyvä ajankohta miettiä omaa kemikaalikuormaa ja sen vaikutusta lähipiiriin. Milloin olet viimeksi nuuhkinut puhdasta pyykkiä, joka tuoksuu vain puhtaalle – ei hajusteille!

Sonett tuotteilla peset pyykin ja siivoat kodin lattiasta kattoon tehokkaasti puhtaaksi. Tuloksena on puhdas tuoksu!Etelä-Saksassa sijaitseva Sonett gmbH on perustettu jo 1977. Alusta asti tavoitteena on ollut tehokkaiden, ympäristöystävällisten pesuaineiden valmistaminen veden ehdoilla. Suomessa tuotteita on saatavilla Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, Lifen ja Punnitse&Säästä myymälöistä sekä yksittäisistä K-ryhmän kaupoista. Laajin valikoima on Hyvinvoinnin tavaratalon –verkkokaupassa.

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva maahantuoja ja luomutukku Helsingissä. Maahantuomamme Sonett pesuaineet on hyväksytty myös ammattikäyttöön.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs