Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Hepokönkään nähtävyyspolku esteettömäksi – rakennustyöt alkavat 1.8.2016

Metsähallitus

Hepokönkään nähtävyyspolku esteettömäksi – rakennustyöt alkavat 1.8.2016

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2016 klo 09:30
Julkaisija: Metsähallitus

Kainuussa Puolangalla sijaitsevan Hepokönkään luonnonsuojelualueen 600 metrin mittainen esteetön nähtävyyspolku vesiputoukselle kunnostetaan Metsähallituksen luontopalveluiden toimesta tämän syksyn aikana. Työt alkavat maanantaina 1.8.2016 ja rakennustyön arvioitu kesto on 3-3,5 kuukautta. Polkuremontin aikana entinen reitti putoukselle ei ole käytössä vaan se suljetaan retkeilykäytöstä.

Reitillä olevat palvelurakennelmat kunnostetaan ja reitin varrelle rakennetaan tulipaikka putouksen ylemmän näköalatasanteen tuntumaan. Tulipaikalle tulee kotalaavu, jonka antaa tarvittavan suojan ja mahdollistaa miellyttävämmän kokemuksen eväiden nauttimiseen sateenkin sattuessa.

Lisätietoja:

 

Hepokönkään reitin uudistamistyöt toteutetaan Elinvoimaa luontokohteista Kainuuseen -hankkeella. Hanke rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs