Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Hei, kaikki toimii! Energiansäästöviikolla

Lounais-Suomen Jätehuolto

Hei, kaikki toimii! Energiansäästöviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 09:47
Julkaisija: Lounais-Suomen Jätehuolto

Tällä viikolla vietetään Energiansäästöviikkoa ja siihen voi myös osallistua kierrättämällä! Tiesitkö, että kun lajittelet kotona biojätteet erikseen, vähennät kasvihuonekaasupäästöjä vuodessa 37 kiloa? Kun nelihenkinen perhe muistaa aina laittaa biojätteet oikeaan astiaan, päästövähennys vastaa 800 kilometrin autolla ajoa. Energiansäästöviikko haastaa kaikki tempaisemaan energiansäästön edistämiseksi!

Tokaluokkalaisten Energiansäästöviikko täyttää 20 vuotta, jonka kunniaksi viikon aikana jalkaudutaan valittuihin alakouluihin ympäri Suomea toteuttamaan Hei, kaikki toimii -teemapäivää. Päivän aikana oppilaat pääsevät tekemään erilaisia toiminnallisia rasteja, jotka liittyvät kestävään kehitykseen.

Lounais-Suomen Jätehuolto osallistuu Energiansäästöviikon viettoon tänä vuonna osana Motivan järjestämää juhlakiertuetta. LSJH vierailee Turussa Topeliuksen koulussa sekä Salossa Mustamäen koulun ja Meri-Halikon koulun oppilaiden vieraana.

Teemaviikko haastaa kaikki tempaisemaan energiansäästön edistämiseksi! Hei, kaikki toimii -teemapäivän voi toteuttaa myös itsenäisesti, kampanjan materiaalit ja muita vinkkejä teemaviikon viettoon löydät Motivan sivuilta:

http://www.energiansaastoviikko.fi/kampanja-apu/

Kierrätystä kannattaa tietysti opiskella myös muilla viikoilla! Neuvontaa ja opetusmateriaaleja saat Lounais-Suomen Jätehuollolta:

http://www.lsjh.fi/fi/neuvonta/tilaa-neuvontaa/lainattavat-materiaalit/

 

Lisätietoja:

ympäristöneuvoja Mikaela Sundqvist, Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

puh. 020 728 2119 tai mikaela.sundqvist@lsjh.fi

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on 17 kunnan omistama yhtiö. Huolehdimme kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Julkiset palvelut sekä koulutus- ja terveydenhoitoalan toimijat ovat myös asiakkaitamme. Toimialueella asuu noin 412 500 asukasta, vapaa-ajanasuntoja alueella on noin 34 000. Yhtiön tavoitteena on pienempi kuorma huomiselle!

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs