Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Halsualla keskustellaan suurpedoista 17.6.

Maa- ja metsätalousministeriö

Halsualla keskustellaan suurpedoista 17.6.

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2013 klo 14:23
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maa- ja metsätalousministeriö järjestää keskustelutilaisuuden suurpedoista Halsualla 17.6. Paikalle on kutsuttu Halsuan, Perhon ja Lestijärven riistanhoitoyhdistyksien johto, alueen kuntien edustajat sekä Suomen riistakeskuksen Pohjanmaan alueen edustajat.

Ministeriö on huolestunut suurpetojen herättämistä ristiriidoista ja haluaa nyt kuulla paikallisten mielipiteitä. Tavoitteena on kehittää riistahallinnon ja riistanhoitoyhdistysten yhteistyötä alueen suurpetokantojen hoidossa ja seurannassa. Tietojen on kuljettava jouhevasti metsästäjien, tutkijoiden ja viranomaisten välillä, jotta suurpetokantoja voidaan hoitaa mahdollisimman hyvin.

Ministeriöstä tilaisuuteen osallistuvat luonnonvaraosaston osastopäällikkö Juha Ojala, apulaisosastopäällikkö Christian Krogell sekä ylitarkastajat Jussi Laanikari ja Janne Pitkänen. Varsinainen keskustelutilaisuus järjestetään riistahallinnon ja paikallisten toimijoiden kesken, mutta ministeriön väkeä voi haastatella sen jälkeen klo 15.00–15.30 Halsuan Käpyhovissa.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
Juha Ojala, osastopäällikkö, p. 0295 16 2415
Christian Krogell, apulaisosastopäällikkö, p. 0295 16 2202


 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs