Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Haku päällä Lahden kaupungin asukaspaneeliin

Lahden kaupunki

Haku päällä Lahden kaupungin asukaspaneeliin

Kutsu.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 13:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Uusia lahtelaisia kutsutaan mukaan asukaspaneeliin, jonka tavoitteena on kehittää katujen ja viheralueiden ylläpitoa. Liittymällä paneeliin kaupunkilainen pääsee antamaan suoraa palautetta oman asuinalueensa katujen kunnossapidon laadusta. Raatiin pääsee ilmoittautumalla osoitteessa www.palveluplus.fi/lahdenkaupunki

Asukaspaneelilta kerätään palautetta joka kuukausi vuoden ympäri niin katujen talvikunnossapidosta talvella kuin viheralueiden hoidosta kesäisin. Palautteen antaminen nettilomakkeen kautta on helppoa ja vaivatonta. Raatilaisten kesken arvotaan myös joka kuukausi erilaisia palkintoja kiitokseksi aktiivisuudesta.

Asukasarviointia varten perustetussa asukaspaneelissa on mukana palvelujen kehittämisestä kiinnostuneita kaupunkilaisia. Paneelin jäsenet antavat palautetta havaitsemistaan asioista liittyen katujen ja viheralueiden kunnossapitoon. Tavoitteena on kerätä yhtä lailla kiitosta hyvin hoidetuista asioista kuin korjaavaa palautetta asioista, jotka voisi hoitaa paremmin.

Paneelia ylläpitää Lahden kaupungin yhteistyökumppanina Palvelu Plus Oy. Asukaspaneeli on ollut kaupungissa käytössä vuodesta 2011 alkaen ja uusi sopimuskausi käynnistyy 1.10.2015.

 

Lisätietoja:

Projekti-insinööri Jani Tuhkanen
Lahden kaupunki / Kunnallistekniikka
p. 050 559 4102, jani.tuhkanen@lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs