Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Hack the Recycling! L&T isännöi kierrätysteemaista Hackathon-tapahtumaa

Lassila & Tikanoja

Hack the Recycling! L&T isännöi kierrätysteemaista Hackathon-tapahtumaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.08.2015 klo 13:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja isännöi syyskuussa kierrätysteemaista IndustryHack Hackathon-tapahtumaa 25.–27.9.2015.

Tapahtuma kerää joukon koodaajia, suunnittelijoita ja kierrätyksestä innostuneita tyyppejä viikonlopuksi kehittämään uusia digitaalisia kierrätysratkaisuja. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 2–3 hengen tiimeinä.

Viikonlopun aikana osallistujat pääsevät vierailulle Suomen suurimmalle kierrätyslaitokselle Keravalle, jonka jälkeen he siirtyvät työstämään omia ideoitaan Tuusulaan, Gustavelundiin. L&T:n asiantuntijat ovat koko viikonlopun tiimien tukena.

“Hack the Recycling on looginen jatkumo keväällä järjestämällemme startup-illalle. Olimme todella vaikuttuneita kilpailuun osallistuneiden yritysten innovatiivisuudesta ja innostuneisuudesta, ja haluamme ehdottomasti laajentaa yhteistyötä myös Industry Hackin kaltaisiin kehittäjäyhteisöihin”, kertoo L&T:n Ympäristöpalveluiden toimialajohtaja Petri Salermo.

L&T:n tavoitteena on palauttaa kaikki jäte uusiokäyttöön. Uusien ratkaisujen kehittäminen vaatii kierrätysprosessien tarkastelua tuoreesta näkökulmasta.

”Meillä L&T:llä on vahva halu hyödyntää nykyteknologian tarjoamat mahdollisuudet omien asiakkaidemme ympäristönhuollon tehostamiseksi, jätteiden kierrätyksen lisäämiseksi tai vaikka kalustomme päästöjen vähentämiseksi. Hack the Recycling -tapahtumassa keskitymme nimenomaan kierrätysliiketoiminnan kehittämiseen”, Salermo taustoittaa.

Syntyvät sovellukset tai palvelut voivat liittyä esimerkiksi uusien kierrätyspalveluiden luomiseen kuluttajille, datan keräämiseen ja analysointiin, tuotantolaitosten tai kaluston toiminnan tarkkailuun ja visualisointiin tai prosessien optimointiin. Joukkueet esittelevat ideansa viikonlopun päätteeksi tuomaristolle, ja paras innovaatio palkitaan.

Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan IndustryHackin sivuilla osoitteessa http://www.industryhack.com/.

Seuraa ja osallistu keskusteluun tapahtumasta Twitterissä ja Instagramissa hashtageillä #HackTheRecycling ja #IndustryHack.

Lisätietoja:
Ville Simola, digimentalisti, L&T, ville.simola@lassila-tikanoja.fi, puh. +358 503856217

Liitetiedostot

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on
listattu Nasdaq Helsingissä.

www.lassila-tikanoja.fi
 
Medialle:
 
www.lassila-tikanoja.fi/asioi/media

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs